Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στον Βόλο για να συλλέξει στοιχεία προκειμένου να εντοπίσει τον Βασίλη Παλαιοκώστα. 
Ο καταζητούμενος βρίσκεται στο στόχαστρο των αρχών από το 2009 και τον αναζητούν σε κάθε πιθανό σημείο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος, οι αστυνομικοί έφθασαν πριν από δύο εβδομάδες στη Μαγνησία, αξιολογώντας πληροφορίες που έφθασαν από την Αθήνα. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε συγκεκριμένες περιοχές της Μαγνησίας. 
Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής «αναζοπυρώθηκαν», σύμφωνα με την εφημερίδα, μετά από έγκυρες πληροφορίες ότι ο Παλαιοκώστας εθεάθη να κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού.
Οι πληροφορίες που είχε στη διάθεσή της η Αστυνομία, έκαναν λόγο για αλλαγή της εμφάνισης του Βασίλη Παλαιοκώστα, ενώ φέρεται να κινείται με μηχανή ανώμαλου δρόμου, με την οποία κινείται από μέρος σε μέρος για να μην δίνει στόχο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας έχει επικηρυχθεί με 1 εκατομμύριο ευρώ, μετά τον εντοπισμό αποτυπώματός του από την Αντιτρομοκρατική, στο πακέτο-βόμβα στο γραφείο του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπου έχασε τη ζωή του ο υπασπιστής Γιάννης Βασιλάκης.
koolnews.gr