Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τις φωτογραφίες 38 διαρρηκτών, καθώς και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους, οι οποίοι συμμετείχαν σε δύο σπείρες που εξαρθρώθηκαν πρόσφατα από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου.
Οι συλληφθέντες διέπρατταν ληστείες και διακεκριμένες κλοπές από οικίες στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας μας.
Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστρικής κλοπής κατά συρροή, της διακεκριμένης κλοπής τετελεσμένης και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της διακεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης, υπόθαλψη μελών εγκληματικής οργάνωσης κατά μονάδα, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατά μονάδα και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων κλοπής κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.
Στον κατάλογο των ονομάτων που ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. περιλαμβάνεται και ένας Τρικαλινός. Πρόκειται για τον ΠΑΝΤΖΟ  (ψευδώνυμο: ΧΗΛΑΣ-ΨΗΛΟΣ) του Δημητρίου και της Ζωής, γεννηθέντα την 6-9-1983 στα Τρίκαλα