Ταύρε, διάλεξε προσεκτικά τις κουβέντες σου αναφορικά με τα επαγγελματικά και τους συνεργάτες σου, προσπαθώντας να μπεις λίγο και την θέση του άλλου


Κριός 

Χρειάζεται να τσεκάρεις αν εσύ και οι γύρω σου, σύντροφος, φίλοι, παρέα in general, όντως μπορείτε να κάνετε αυτά που έχετε προγραμματίσει. Η διαλλακτικότητα θα βοηθήσει σε κάθε περίπτωση.

Ταύρος

Διάλεξε προσεκτικά τις κουβέντες σου αναφορικά με τα επαγγελματικά και τους συνεργάτες σου, προσπαθώντας να μπεις λίγο και την θέση του άλλου.

Δίδυμοι

Μην αναλώνεσαι σε θύμησες από το παρελθόν για σχέσεις που δεν...φτούρησαν. Άσκοπο ξόδεμα χρόνου. Εκτός αν σου χτυπήσουν πάλι την πόρτα λόγω ανάδρομου, οπότε πάσο.

Καρκίνος

Είναι κι ο καιρός που φθινοπώριασε και μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου με νοσταλγική διάθεση σήμερα. Ok, αρκεί να μην υποχωρήσεις σε μια παρελθοντολογία.

Λέων

Η επιθετική επιχειρηματολογία σίγουρα δεν βοηθά για ένα ήρεμο Σ/Κ. Stick to your plans κάνοντας και τον κουφό άμα λάχει. Μια χαρά σου λέω.

Παρθένος

Το να είσαι ο εαυτος σου δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν ο ανάδρομος σου φέρνει άγχη και ψυχολογικά je ne sais quoi. Oh, mon Dieu δηλαδή.

Ζυγός

Αυτό που μερικές φορές έχεις στο μυαλό σου κάποιον και τσουπ χτυπά το τηλέφωνο/έρχεται μήνυμα από το ίδιο αυτό πρόσωπο και λες wtf, ε μπορεί να το ζήσεις σήμερα. Ίσως και με έναν πρώην...

Σκορπιός

Αν περάσεις όλη μέρα με το τίποτα θα βγάλεις νεύρα. Αν ασχοληθείς λίγο με το πως να περάσεις καλά, οι πιθανότητες να τα καταφέρεις είναι ενισχυμένες.

Τοξότης

Η κούραση από τη δουλειά είναι ένα ζήτημα, ωστόσο επειδή είναι Σ/Κ κάνε προγραμμα sur mesure για να βγάλεις την ένταση.

Αιγόκερως

Όταν έρχεσαι ζορισμένος από τα επαγγελματικά είναι λογικό να αντιδράς και να βγάζεις παράπονα με το παραμικρό. Κοίτα μόνο αν αντέχουν και οι άλλοι.

Υδροχόος

Όσο ευχάριστες κι αν είναι οι εξωτερικές συνθήκες, αν υπάρχει εσωτερική αναστάτωση δεν γίνεται τίποτα. Μηδέν από μηδέν μηδέν δηλαδή.

Ιχθύες

Αν νιώθεις «κάτι κουρασμένα παλικάρια» σεβάσου το σώμα σου, κάνε pause και μην το «ξεφτιλίσεις» με το πέρα-δόθε σήμερα.

athensvoice.gr