Αιγόκερε, το να βγάζεις «ανεπεξέργαστα» προς τα έξω αυτό που νιώθεις δεν είναι και τόσο καλή ιδέα όταν εμπλέκονται τα επαγγελματικά


Κριός

Μην περιμένεις εντελώς απρόσκοπτες επαφές σήμερα, καθώς μάλλον δεν θα αποφύγεις την πίεση είτε με κάποιον συνεργάτη, είτε με κάποιον επαγγελματία που σου προσφέρει τις υπηρεσίες του, π.χ. λογιστή, συμβολαιογράφο, είτε με ένα κοντινό σου πρόσωπο.

Ταύρος

«Λατρεμένο το απαγορευμένο» not applicable όμως όταν η πιατέλα με τα μελομακάρονα είναι σε περίοπτη θέση και η «πρόσβαση» ελεύθερη, οπότε το «τσιμπούσι» συνεχίζεται κανονικότατα στο midweek. Ανάλαβε «δράση», σεβόμενος το σωματάκι σου.

Δίδυμοι

Το να έχεις την συναισθηματική ωριμότητα ενός παιδιού, ευρισκόμενος μέσα σε ένα ενήλικο σώμα, με ενήλικες ερωτικές ανάγκες, είναι από άβολο έως επικίνδυνο (και για’ σένα και για τους άλλους).

Καρκίνος

«Το μόνο που θυμάμαι, είναι πως δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ασχολήθηκε κάποιος άλλος με τα σκ@τ@ της οικογένειας και όχι moi». Αναγνωρίζεις τα λόγια που σου αποδίδονται; 

Λέων

Είναι σωτήριο να βρίσκεστε στην ίδια σελίδα με τον άνθρωπο σου αναφορικά με την πραγματικότητα της σχέσης σας, παρά να μην έχεις πάρει χαμπάρι προς τα που «στρίβει» ή τι άλλο potential έχει να σου δώσει.

Παρθένος

Λίγο να φροντίσεις τους «ισολογισμούς» σου και λόγω ημερών, αφού καλά τα δώρα, τα ποτά και τα κεράσματα, αλλά «να μείνει και κάτι γι’ αύριο». Για του χρόνου βασικά.

Ζυγός

Υπάρχουν φορές που ακόμα και η απλή συναναστροφή με κάποια πρόσωπα μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι «σου ρουφούν την ψυχή». Μην τρέφεις ψευδαισθήσεις ότι μια τέτοια κατάσταση μπορεί εύκολα να βελτιωθεί.

Σκορπιός

Θέλεις λίγο «Pump up the jam» στην καθημερινότητα σου αλλά η δουλειά και η καθημερινότητα δεν σου επιτρέπουν την «πόζα».

Τοξότης

Το να κρατάς ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας με τον σύντροφο σου, ακόμα κι αν έχει γίνει κάτι που σε έχει εκνευρίσει, σου «κερδίζει» πολύ χρόνο προσωπικού «ρεβανσισμού».  

Αιγόκερως

Το να βγάζεις «ανεπεξέργαστα» προς τα έξω αυτό που νιώθεις δεν είναι και τόσο καλή ιδέα όταν εμπλέκονται τα επαγγελματικά. Καλύτερα «φάε ότι είναι να φάς» μονος σου.

Υδροχόος

Και τι δεν θα’ δίνες για ένα ταξιδάκι τέτοιες μέρες, στο εξωτερικό κιόλας, από το να «μαζεύεις» δουλίτσες γύρω τριγύρω. Αν είσαι, θεώρησε πως σου έχει πέσει ήδη ο πρώτος λαχνός του Πρωτοχρονιάτικου!

Ιχθύες

Έχεις λίγο παραπάνω έγνοια για τα οικονομικά σήμερα, όχι απαραίτητα με αρνητικό πρόσημο, προσπαθώντας ίσως απλά «να μαζέψεις τον ασυμμάζευτο» πριν το τέλος του χρόνου.

athensvoice.gr