Αιγόκερε, πάρε τον χρόνο σου και «κόψε» τις κουραστικές επαφές


Κριός

Η ψυχολογική αναστάτωση από την Πανσέληνο στον Καρκίνο είναι «νωπή» τις πρωινές ώρες, η μέρα όμως έχει καλύτερη «προοπτική» αν βάλεις στο πρόγραμμα και κάτι που σε διασκεδάζει, όπως ένα χόμπι ή μια συνάντηση με αγαπημένους φίλους.

Ταύρος

Η επικοινωνία με το περιβάλλον σου είναι πιο «συναισθηματική» σήμερα λόγω της Πανσελήνου, ενώ η επιστροφή του Ουρανού στο ζώδιο σου σε ορθή πορεία για τους επόμενους επτά μήνες, θα φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές αλλαγές ζωής τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο.

Δίδυμοι

Όσο προχωρά η μέρα η επιρροή της Πανσελήνου στον Καρκίνο υποχωρεί και βρίσκεις σταδιακά καλύτερη διάθεση και «τόνο» στην επικοινωνία.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα θα εντείνει τη συναισθηματική αντίδραση στα πράγματα, επομένως φρόντισε η υπόλοιπη μέρα να έχει δημιουργικές διεξόδους για να μπορέσεις να ισορροπήσεις.

Λέων

Την έχει την πιεσούλα της η Τρίτη, οπότε καλύτερα να βάλεις και λίγη φυσική άσκηση στο πρόγραμμα, για να βρεις ένα mind-body equilibrium που «λιμάρει τις γωνίες».

Παρθένος

Από τις μέρες που πρέπει να αφήσεις πιο χαλαρό το πρόγραμμα, ασχολούμενος με τα πολύ βασικά και αποφεύγοντας τις βεβιασμένες αποφάσεις είναι η Τρίτη.

Ζυγός

Μην αφήσεις το συναίσθημα σου «έρμαιο» της Πανσέληνου τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλάζοντας «απαραιτήτως» παραστάσεις στη συνέχεια της ημέρας, αφού το «έξω» σου πάει καλύτερα.

Σκορπιός

Τα επαγγελματικά θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, αλλά πρέπει να το «πάρεις» λίγο πιο αποστασιοποιημένα αν τα πράγματα δεν «ρολάρουν» όσο γρήγορα θα’ θελες στο κομμάτι της επικοινωνίας.

Τοξότης

Ίσως ξυπνήσεις κουρασμένος ή αναστατωμένος από κάποιο όνειρο λόγω του full moon στον Καρκίνο και σίγουρα χρειάζεσαι επαφή με άτομα που μπορούν να σε κάνουν να γελάσεις today.

Αιγόκερως

Θέλεις την ησυχία σου για να μπορέσεις να διαχειριστείς την συναισθηματική ένταση της Πανσελήνου στον άξονα σου που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα. Πάρε το χρόνο σου και «κόψε» τις κουραστικές επαφές.

Υδροχόος

«Γυρίζει το γρανάζι, χωρίς να λογαριάζει» από αντοχές και διαθέσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είσαι «απίκο» σε κάθε απαίτηση των άλλων. Boundaries my friend.

Ιχθύες

Μετά από μια Πανσέληνο τα ξημερώματα που «θρέφει» τα πάθη ποικιλοτρόπως χρειάζεσαι λίγη ηρεμία μέσα στη μέρα σου, που σου επιτρέπει να τα βγάλεις πέρα με τις υποχρεώσεις χωρίς άλλη πίεση. Καλά πήγε αυτό.

athensvoice.gr