Παρθένε, έχεις διάθεση να κανονίσεις μια έξοδο με φίλους ή τον σύντροφο, έχε υπόψη σου όμως ότι παίζουν και αλλαγές στο πρόγραμμα


Κριός

Το άγχος για κάποια οικονομικά θέματα συνεχίζεται και μάλλον έχεις βαρεθεί λιγάκι με όλο αυτό. Προσπάθησε να το «επικοινωνήσεις» σε ένα κοντινό σου άτομο, ζητώντας ίσως και συμβουλές.

Ταύρος

Το να είσαι μαζί με κάποιον δεν σημαίνει ότι «παραιτείσαι» της ανεξαρτησίας σου, στη λογική του να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου και τα πράγματα που σου αρέσουν. Η έλλειψη αυτών, βασικά, δημιουργεί τελικά πρόβλημα στην ίδια την σχέση.

Δίδυμοι

Συζητήσεις και συνεννοήσεις για ένα οικονομικό θέμα που τραβάει καιρό, π.χ. μια μεταβίβαση, μπορεί να πάνε καλύτερα σήμερα, αν και με λίγο τρεξιματάκι ακόμη (3ο δεκαήμερο).

Καρκίνος

Η λεκτική επικοινωνία μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα σήμερα, οπότε φρόντισε να μπεις στο «κλίμα» πηγαίνοντας με μαεστρία και υπομονή την συζήτηση εκεί που θες για να βγάλεις άκρη με συνεργάτες, πελάτες, λογιστές κ.λπ. (3ο δεκαήμερο).

Λέων

Λίγη παραπάνω κούραση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις την έχει η Τετάρτη, απαιτώντας και τις απαραίτητες αναπροσαρμογές «δράσης» για να τα καταφέρεις.

Παρθένος

Έχεις διάθεση να κανονίσεις μια έξοδο με φίλους ή τον σύντροφο σήμερα, έχε υπόψη σου όμως ότι παίζουν και αλλαγές στο πρόγραμμα. Αν πάλι έψαχνες αφορμή για να επικοινωνήσεις με τον πρώην, στείλε ένα μήνυμα με ευχές για Χρόνια Πολλά σήμερα...

Ζυγός

Οικονομικά θέματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, καθώς τρέχεις να κλείσεις εκκρεμότητες πριν το τέλος της χρονιάς και ίσως μάλιστα βγάλεις άκρη για ένα περιουσιακό ζήτημα (3ο δεκαήμερο).

Σκορπιός 

Κάτι στο σπίτι ή στη δουλειά μπορεί να σε κουράσει λίγο παραπάνω σήμερα, αν και η μέρα μπορεί να δώσει και επικοινωνιακές λύσεις, αν φερθείς έξυπνα.

Τοξότης

Σου βγαίνει μια κούραση σήμερα, ίσως και από τα πολλά τραπέζια των ημερών, μπορεί όμως να υπάρξει μια θετική εξέλιξη για ένα οικονομικό σου ζήτημα, π.χ. μια απάντηση για ένα χαρτί που περίμενες, ΤΑΠ, Πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ κ.λπ. (3ο δεκαήμερο).

Αιγόκερως

Αυξημένες επαφές και διάθεση για κοινωνικότητες φέρνει η Τετάρτη, αν και μπορεί να υπάρξει και κάποια πίεση σε μια σχέση. Ένα θετικό νέο/ μια απάντηση για κάτι που περίμενες είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα (3ο δεκαήμερο).

Υδροχόος

Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα μπορεί να σε τρέξουν περισσότερο σήμερα, όμως δεν ωφελεί ιδιαίτερα το να πιέζεις και εσύ τις καταστάσεις.

Ιχθύες

Τα, τα, τα, ταααα! Σήμερα ο Δίας, ο ευεργέτης του ζωδιακού, εισέρχεται στο ζώδιό σου, όπου και θα παραμείνει αρχικά για ένα πεντάμηνο μέχρι τις 10/5 και ύστερα από ένα διαλειμματάκι στον Κριό θα επιστρέψει ξανά, από τις 29/10 μέχρι τις 20/12. Ένας νέος, πιο αισιόδοξος κύκλος ζωής ξεκινά, βοηθώντας σε να κάνεις κάποια από τα όνειρα σου πραγματικότητα! Welcome Zeus, λοιπόν!

athensvoice.gr