Ιχθύ, συναισθηματική μέρα, που θα σας κάνει να διεκδικήσετε και να απαιτήσετε, εκείνο που σας αναλογεί


ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες στα οικονομικά σας, όπου θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε και παλιές σας εκκρεμότητες. Επίσης, μία νέα πρόταση ή μία καινούρια εργασιακή συνθήκη, θα σας απασχολήσει.  

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, η Σελήνη βοηθά αρκετά την καθημερινότητα σας και γενικότερα τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το κάθε τι στην μέρα σας. Ίσως μάλιστα να αφήσατε πίσω, μία κατάσταση που σας πίεζε αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με καλή ψυχολογία ξεκινά η μέρα σας. Ίσως μάλιστα να σας κάνει καλό η απομόνωση, ώστε να τελειώσετε ένα έργο που είναι πολύ σημαντικό για σας. Γενικότερα βρίσκεστε σε μία καλή μέρα, που υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, μία μέρα με δυνατότητες, τόσο σε θέματα που αφορούν το φιλικό σας περιβάλλον, όσο και για κάποιους στόχους που έχετε θέσει αρκετό καιρό πριν.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια του τρίτου δεκαημέρου, η μέρα έχει να σας δώσει κάτι πιο σταθερό, σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Αν και έχετε δυσκολευτεί αρκετά, στο να κατανοήσετε κάποια πρόσωπα, σε σχέση με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους, σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να τα αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να περάσετε μία ήρεμη στιγμή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα υπάρξουν επίσης στιγμές που θα σκεφτείτε μία αλλαγή, που θα είναι πολύ καθοριστική για την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξει βοήθεια από πρόσωπα που βρίσκονται στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Γενικότερα θα έχετε μία μέρα με καλά νέα στην οικονομική σας κατάσταση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, για άλλη μία μέρα, αλλά, αυτή την φορά επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου, όπου η προσωπική σας ζωή, γίνεται επίκεντρο των καταστάσεων. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους τοξότες, η μέρα μιλά για την οικονομική σας δυνατότητα, αλλά και για τον τρόπο που σκέφτεστε να διαχειριστείτε μέσα στις γιορτές τα χρήματα σας. Μία αρκετά ιδιαίτερη στιγμή μέσα στον μήνα,  που θα ασχοληθείτε με το πρακτικό κομμάτι της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Θα υπάρξουν επίσης καλές προοπτικές στο να αναπτύξετε ένα θέμα σας, που θα έχει επιτυχία. Η προσωπική ζωή βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη περίοδο, που σίγουρα δεν θα ξεχάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολύ καλές συνθήκες στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μία εξαιρετική μέρα για να βάλετε σε σειρά κάποιο οικογενειακό θέμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Συναισθηματική μέρα, που θα σας κάνει να διεκδικήσετε και να απαιτήσετε, εκείνο που σας αναλογεί. Ίσως μάλιστα να αντιμετωπίσετε μία πρόκληση ή έναν ανταγωνιστή, στην πορεία της μέρας σας.