Καρκίνε, μην προσπαθείς να ευχαριστείς συνεχώς τους πάντες


Κριός

Έχεις μήπως σκεφτεί, ότι ο ενδόμυχος φόβος να μην εκπληρώσεις τις προσδοκίες «κάποιων» μπορεί να αποτελεί ασυνείδητα την πιο σοβαρή τροχοπέδη για την overall εξέλιξη σου;

Ταύρος

Προσπαθώντας να «ελέγξεις» προβληματικές καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να σου δώσουν, είναι σαν να ρίχνεις «στα σκ@τ@ γροθιές». Literally.

Δίδυμοι

Επειδή η έννοια του σωστού και του λάθους ποικίλει από άτομο σε άτομο και καθορίζεται από την εκάστοτε προσωπική αντίληψη, είναι μάλλον άσκοπο να «τυραννιέσαι» δείχνοντας στον άλλο τα σφάλματα του. 

Καρκίνος

Μην προσπαθείς να ευχαριστείς συνεχώς τους πάντες. Η «ανταμοιβή» είναι μάλλον αμελητέα, ενώ αντίθετα αν αφιέρωνες λίγη από αυτή την ενέργεια to yourself, θα σου έκανες μεγάλο καλό. Αν.

Λέων

Όταν «αρνείσαι» να κάνεις αυτό που χρειάζεσαι για να είσαι καλά, χάνεις σταδιακά τον «συντονισμό» σου χωρίς να το καταλάβεις, γίνεσαι ένα πλάσμα έρμαιο σε εξωτερικές επιρροές.

Παρθένος 

Πολλές φορές το «εγώ» σου δεν σε «αφήνει» να ζητήσεις βοήθεια, όταν την χρειάζεσαι, καταλήγοντας τελικά θυμωμένος με τον εαυτό σου επειδή δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Clever up.

Ζυγός

Βρες χρόνο σήμερα να ασχοληθείς και με κάτι που σε διασκεδάζει ή να περιποιηθείς με κάποιον τρόπο τον εαυτού σου, αποφεύγοντας να «πιαστείς» σε κάθε στραβό, χαλώντας την διάθεση σου.

Σκορπιός

Κάποιος σοφός είχε πει, ότι «στην ουσία δεν υπάρχουν λάθη, παρά μόνο εμπειρίες». Ναι ok, απλά δεν ανέφερε και τον πόνο που πολλές φορές αυτές εμπεριέχουν.

Τοξότης

Not a bad day η Πέμπτη για συζητήσεις και επαφές στα επαγγελματικά, με στόχο την προώθηση της δουλειάς σου ή και μια μελλοντική συνεργασία.

Αιγόκερως

Το να διστάζεις/καθυστερείς να πάρεις μια απόφαση που ξέρεις ότι πρέπει στα επαγγελματικά, επειδή φοβάσαι το αποτέλεσμα, είναι απλά αναποφασιστικότητα και όχι risk assessment.

Υδροχόος

Δε φταίει ο άλλος που σε εκμεταλλεύεται. Φταις εσύ που δεν μπορείς να πεις «όχι», κατηγορώντας τους άλλους εκ των υστέρων. Το’ χες σκεφτεί ποτέ;

Ιχθύες

Επειδή το άγχος για τα οικονομικά δεν φεύγει «από μόνο του», πάρε χαρτί και μολύβι και ξεκίνα τους υπολογισμούς σε πραγματική βάση.

athensvoice.gr