Τοξότη, και η σιωπή έχει την αξία της


Κριός

Συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις θα σε τρέξουν αρκετά σήμερα, βγάζοντας ίσως και νευράκια. Όσο μπορείς «προσπέρνα» τα χαζά.

Ταύρος

Η συνειδητοποίηση για την οικονομική σου ζωή μπορεί να φέρει μια ανησυχία, ιδιαίτερα αν υπάρχουν εκκρεμότητες με υπηρεσίες, τράπεζες κ.λπ. που δεν βλέπεις να προχωράνε.

Δίδυμοι

Να θυμάσαι ότι κι οι άλλοι άνθρωποι το ίδιο «ταλαίπωροι» είναι, σκοτούρες έχουν κι αυτοί, οπότε μην είσαι τόσο αυστηρώς σε «στραβοτιμονιές». Έρχονται και Χριστούγεννα αφού.

Καρκίνος

Η συνήθεια του να δράς παρορμητικά, συνήθως δεν έχει «καλά ξεμπερδέματα».  Λίγη παραπάνω οργάνωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και σίγουρα την έχεις ανάγκη σήμερα.

Λέων

Ο υποκειμενισμός στις σχέσεις δεν διευκολύνει τα πράγματα. Το να κλείσεις τραπέζι για δύο στο Fabrica de vino στην Φωκίωνος sounds certainly better.

Παρθένος

Μην μπλέκεις στο κεφάλι σου λόγια και κουβέντες που ειπώθηκαν πάνω σε ένταση, γιατί δεν έχουν και τόση σημασία. Πάτα και κάνα delete άμα λάχει...

Ζυγός

Ταλέντο χωρίς μυαλό «δεν»... τραβάει, ασχέτως του τι διαφημίζεται ολόγυρα. Έχε το στο νου σου, τόσο για προσωπική, όσο και για επαγγελματική «χρήση».

Σκορπιός

Το συναίσθημα σου θέλει «στοργή και προδέρμ» και αποφυγή edgy καταστάσεων στα ερωτικά. Μόνο ήρεμα πραγματάκια σήμερα.

Τοξότης

Το να μην πεις τίποτα, είναι προτιμότερο από το να πεις «πατάτα» σε συνεργάτη, φίλο ή σύντροφο. Και η σιωπή έχει την αξία της.

Αιγόκερως

«Μια βάρκα ήταν μόνη της σε θάλασσα γαλάααζια» και εσύ θα προτιμούσες να ήσουν μέρος αυτης της ξέγνοιαστης εικόνας, αλλά η δουλειά έχει άλλα «σχέδια». Αααχ.

Υδροχόος

Μαλακώνεις και ηρεμείς un petit peu, ακόμη κι αν δεν έχεις λύσει όλα σου τα προβλήματα (γέλια), Όχι, θα κάτσεις να σκάσεις.

Ιχθύες  

Η βοήθεια προς αυτοβοήθεια, στο σπίτι και όχι μόνο. Όπου και μέχρι εκεί που μπορείς, γιατί έρχεται και Full Moon που μπορεί να σε στρεσάρει.

athensvoice.gr