Δίδυμε, είσαι λιγάκι «χαμένος στην μετάφραση» σήμερα, με το μυαλό να «φεύγει» εύκολα από την δουλειά και την μέρα να έχει ένα πέπλο γλυκιάς ομίχλης…


Κριός

Η Παρασκευή θέλει «νιρβάνα» καταστάσεις και οτιδήποτε τρέφει την ψυχή, αφήνοντας χώρο για καλλιτεχνική έκφραση. Κι αν δεν είσαι artista, είσαι Έλληνας, οπότε το’ χεις τουλάχιστον με το τραγούδι, n’ est-ce pas?

Ταύρος

Πιο άνετη η Παρασκευή, ρίχνει αρκετά την ένταση, ευνοώντας τις εξόδους και τα ευχάριστα ανταμώματα με παρεάκι και σύντροφο, βοηθώντας το romance.

Δίδυμοι

Είσαι λιγάκι «χαμένος στην μετάφραση» σήμερα, με το μυαλό να «φεύγει» εύκολα από την δουλειά και την μέρα να έχει ένα πέπλο γλυκιάς ομίχλης… Μήπως νυστάζεις κιόλας, δεν ξέρω.

Καρκίνος

Πιο ήπια η Παρασκευή, δεν σηκώνει καταπονήσεις, αλλά γλυκές απολαύσεις με σύντροφο και φίλους, βγάζοντας ευαισθησίες και τάσεις φυγής αν αυτό δεν είναι εφικτό.

Λέων

Μέρα για ανασύνταξη η Παρακευή, προσφέρει ανάσες, προκρίνοντας το cocooning συνοδεία καλής ταινίας, όπως το «Plein Soleil» με τον αξεπέραστο Alain Delon που «σπάει το γυαλί» με την απαράμιλλη ομορφιά του. 

Παρθένος

Η Παρακευή προσφέρει ευκαιρίες κοινωνικοποίησης και νέων γνωριμιών και είναι καλή ιδέα να το ρίξεις λιγάκι έξω, μαζί με καλή συντροφιά.

Ζυγός

Φρόντισε λίγο παραπάνω τον οργανισμό σου σήμερα, τρώγοντας κάτι υγιεινό, ζεστό και «χουχουλιάρικο» τώρα που άλλαξε κι ο καιρός, όπως μια λαχταριστή μανιταρόσουπα με κάστανα! Yum yum!

Σκορπιός

Η Παρασκευουλα φέρνει μια αλλαγή στην διάθεση, όντας ευνοϊκή για χαρούμενες και πιο ξέγνοιαστες στιγμές με παιδιά, φίλους, σύντροφο, με τον ρομαντισμό να βοηθά και τα ερωτικά, οπότε κανόνισε κάτι.

Τοξότης

Η συναισθηματική σύνδεση με τα κοντινά σου άτομα έρχεται πιο φυσικά σήμερα και μπορείς να συζητήσεις ακόμα και τα πιο ευαίσθητα θέματα, βγάζοντας τα από μέσα σου.

Αιγόκερως

Με «φευγάτη» διάθεση σε βρίσκει η Παρασκευή και αν δεν μπορείς να «ανταποκριθείς» πρακτικά στο κάλεσμα της με ένα ταξιδάκι, βρες έναν άλλο τρόπο να ξεσκάσεις με το παρεάκι σου.

Υδροχόος

Αυτό που φαίνεται να σε «βολεύει» οικονομικά στα επαγγελματικά ίσως να μην είναι αυτό που τελικά χρειάζεσαι. Στα θετικά, η μέρα κρύβει σαφώς λιγότερη ένταση.

Ιχθύες

Σούπερ δημιουργική η Παρασκευή, βοηθά σε καλλιτεχνικές εμπνεύσεις, ενισχύοντας την ονειροπόληση και την όρεξη για «έξω» , επομένως βάλε στο πρόγραμμα και κάτι σχετικό.

athensvoice.gr