Δίδυμε, ​μην ξεχνάς μέσα στην λαίλαπα της καθημερινότητας να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις


Κριός

Η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη μπορεί να σε κινητοποιήσει να σκεφτείς στόχους και σχέδια για το μέλλον αναφορικά με σπουδές και επαγγελματικά, ίσως και μέσα από μια άλλη, διαφορετική οπτική, που σου ανοίγει καινούργιους ορόζοντες, χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Ταύρος

Τα συναισθήματά σου είναι «τουρλού-τουρλού» με την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη (αρχές 2ου κυρίως) που πυροδοτεί άγχη και ανασφάλειες τόσο στον ερωτικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Αν υπήρχαν εκκρεμότητες με φορολογικά, περιουσιακά, δάνεια κ.λπ. καλείσαι να «πληρώσεις» τον λογαριασμό.

Δίδυμοι

Τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αφορά η Ολική Έκλειψη Ήλιου απέναντί σου στον Τοξότη (αρχές 2ου κυρίως) φέρνοντάς σε οριακό σημείο κάποια από αυτές, ωστόσο χρειάζεται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να πάρεις τις αποφάσεις σου με «κρύο κεφάλι». Νέες σχέσεις και συμφωνίες είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα ως τον Ιουνίου του 2022.

Καρκίνος

Αλλαγές στην εργασία και στην υγεία δείχνει η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη (αρχές 2ου). Ίσως πρέπει να διαφοροποιήσεις τον τρόπο που δουλεύεις, ίσως προκύψουν και νέες προτάσεις για συνεργασία, ενώ είναι η καταλληλότερη στιγμή για να ξεκινήσεις διατροφή και άσκηση ή να πετάξεις το τσιγάρο από την ζωή σου.

Λέων

«Ναι» στον έρωτα λέει η Ολική Έκλειψη Ήλιου στον Τοξότη και καιρός να ξεκουνηθείς αν θες να ζήσεις ξανά την χαρά με ένα καινούργιο ταίρι, ενώ μπορεί να υπάρξουν και ευχάριστα νέα σχετικά με τα παιδιά, όπως μια εγκυμοσύνη ή μια επιτυχία τους που σε κάνει περήφανο.

Παρθένος

Μια Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον 4ο οίκο σου επηρεάζει σαφώς την ψυχολογία σου και έτσι μπορεί να νιώθεις μια παραπάνω αναστάτωση, ενώ θέματα ανακαινίσεων μετακομίσεων, αγοραπωλησιών κ.λπ. μπορεί να σε απασχολήσουν περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Ζυγός

Έντονη επικοινωνιακά η μέρα εξαιτίας της Ηλιακής Έκλειψης στον Τοξότη, οπότε καλύτερα να μην εμπλακείς σε ιδεολογικές ή άλλες (Covid themed ας πούμε) αντιπαραθέσεις, ενώ μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα και αποφάσεις για συνεργασίες και συμφωνίες στα επαγγελματικά.

Σκορπιός

Αλλαγές στα οικονομικά φέρνει η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη (2ο δεκαήμερο) όχι όμως απαραίτητα αρνητικές, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια νέα πρόταση συνεργασίας η κάποιο καινούργιο έσοδο (π.χ. επίδομα) αυτό το διάστημα.

Τοξότης

How you ’re feeling eclipse baby? Η Ολική Έκλειψη Ήλιου στο ζώδιό σου έρχεται να σε κινητοποιήσει ώστε να χαράξεις νέους δρόμους στην ζωή σου σε όλα τα επίπεδα, αφήνοντας πίσω ό,τι δεν σου ταιριάζει πια, στοχεύοντας με αισιοδοξία στο μελλον. Όσοι έχουν γενέθλια σήμερα επηρεάζονται για όλη την γενέθλια χρονιά τους.

Αιγόκερως

Όσο να 'ναι νιώθεις παραπάνω κούραση με την σημερινή Έκλειψη Ήλιου στον Τοξότη και είναι προτιμότερο να κάτσεις λίγο με τον εαυτό σου, αφουγκραζόμενος τι θέλει «να σου πει» σε ψυχολιγικό επίπεδο, καθώς μπορεί να χρησιμεύσει και ως κίνητρο για ολική αποτοξίνωση (σώματος, πνεύματος, σχέσεων κ.λπ.).

Υδροχόος

Το τι λες και πώς το λες θέλει περισσότερο φίλτρο σήμερα, μέρα της Ολικής Έκλειψης Ήλιου στον Τοξότη, που μεταξύ άλλων μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά για να αναλάβεις μια πιο ηγετική θέση σε μια συλλογική δουλειά στα επαγγελματικά.

Ιχθύες

Με μια Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον οίκο της καριέρας σου, που επηρεάζει κυρίως τις αρχές του 2ου δεκαημέρου, όλα τα σενάρια είναι πιθανά από μια καινούργια πρόταση, ένα δικό σου ξεκίνημα, το κλείσιμο ενός κύκλου, κ.λπ, καλύτερα όμως να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου προτού πάρεις τις αποφάσεις σου.

athensvoice.gr