Αιγόκερε, δοκίμασε κάτι ευχάριστο και διασκεδαστικό με φίλους χωρίς «πυξίδα», κάνοντας χώρο το βράδυ και για λίγο me time


Κριός

Κυριακή για χαλαρουίτα, mind detox, με λίγη ατονία μέχρι το απόγευμα, μετά όμως ανεβάζεις ρυθμούς, τσιμπώντας και λίγο άγχος για την δουλειά, αλλά ok θα το διαχειριστείς.

Ταύρος

«Ξημερώνει, ξημερώνει Κυριακή» και καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς μέχρι το απογευματάκι, κανονίζοντας κάτι όμορφο με φίλους, για να έχεις «εφόδια αντοχής» για την πιεστική βδομάδα που έρχεται.

Δίδυμοι

Καιρός να ξεκουραστείς και να αράξεις big time χωρίς να κάνεις τίποτα μέχρι το απογευματάκι, γιατί μετά η διάθεση ανεβαίνει και μάλλον θα θελήσεις κουβεντούλα ή ποτάκι με φίλους.

Καρκίνος

Εξαιρετική η Κυριακή για άραγμα, χαζολόγημα ή βόλτες με καλή παρέα μέχρι το απογευματάκι, με την συνέχεια να βγάζει λίγες έγνοιες για την δουλειά, nothing special though.

Λέων

Επιτέλους ξεκούραση, ύπνος και γενικότερα αφασία χωρίς πίεση μέχρι το απόγευμα. Μετά μπορεί να σου βγει όρεξη για βολτούλα, σινεμαδάκι, θεατράκι ή γουατέβα με το παρεάκι σου. Enjoy!

Παρθένος

Με το πάσο σου σήμερα, πάρε την μέρα για να ξεκουραστείς να ασχοληθείς με ό, τι σε ευχαριστεί, αφήνοντας την γκρίνια για την Covid επικαιρότητα έξω από το προγράμμα.

Ζυγός

Μια βόλτα a piedi για να χειροκροτήσεις τους αθλητές του μαραθωνίου είναι καλή ιδεα για σήμερα. Από το απόγευμα, απόφυγε την αντιπαλότητα μέσα σε μια σχέση, δεν αξίζει τον κόπο.

Σκορπιός

Η Κυριακή μέχρι το απόγευμα έχει πιο χαλαρή διάθεση, οπότε συντονίσου γιατί το έχεις ανάγκη. Στην συνέχεια ίσως χρειαστεί να κοιτάξεις λίγο τα της δουλειάς, για την working week που ξεκινά.

Τοξότης

Μέχρι το απόγευμα ξεκουράσου, τεντώσου, παίξ’ το σπιτόγατος γενικότερα, ενώ από το απογευματάκι και μετά «λύσσαξε» όσο θέλεις έξω με φίλους ή σύντροφο, κλείνοντας όμορφα την Κυριακή σου.

Αιγόκερως

Χαλαρή η Κυριακή, δοκίμασε κάτι ευχάριστο και διασκεδαστικό με φίλους χωρίς «πυξίδα», κάνοντας χώρο το βράδυ και για λίγο me time.

Υδροχόος

Ηρεμία σήμερα και αν θες να κανονίσεις μια έξοδο με τον σύντροφο ή τους φίλους σου επίλεξε καλύτερα το απόγευμα και μετά, καθώς η διάθεση θα είναι πιο ανεβασμένη και θα νιώθεις πιο άνετα.

Ιχθύες

Καλοδεχούμενο οποιοδήποτε είδος χαλάρωσης επιλέξεις για την Κυριακή σου, από το «κοιτάζω το ταβάνι μέχρι να δύσει ο ήλιος» μέχρι το «κρατάω την κοιλιά μου απ’ τα γέλια, λέγοντας σαχλαμάρες με τους κολλητούς μου». Αυτό το τελευταίο sounds good!

athensvoice.gr