Αγαπητέ Υδροχόε, ημέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα


ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για κοινωνικές επαφές. Μην πεις όχι σε νέες γνωριμίες και προτάσεις για έξοδο γιατί μπορεί να αποβούν πολύ χρήσιμες και βοηθητικές. Επιστράτευσε το δυναμισμό και το χιούμορ σου για να τους γοητεύσεις και εκμεταλλεύσου τις συνθήκες προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα ήταν καλό να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου. Φρόντισε να του αφιερώσεις χρόνο και να του προσφέρεις την επιλογή να διαλέξει αυτός που θα πάτε. Μίλησε για τα συναισθήματά σου και άφησε πίσω την γκρίνια και τα παράπονα για ασήμαντα πράγματα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, βγες να διασκεδάσεις και ευχαριστήσου το όσο μπορείς. Μπορεί να σε περιμένει μια ωραία έκπληξη εκεί έξω.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η τύχη είναι με το μέρος σου και αυτό αποδεικνύεται με τις πρόσφατες αλλαγές που έγιναν στα δεδομένα που επικρατούν γύρω σου. Καλό είναι να κάνεις τις παρατηρήσεις σου με καθαρό μυαλό και αυτοσυγκράτηση και να δεις πως μπορείς να επωφεληθείς στο έπακρο από όλα αυτά. Τα συμπεράσματα είναι δικά σου και αφορούν εσένα. Μην επιτρέψεις σε τρίτες να εμπλακούν και να σε αναστατώσουν. Προχώρα με αισιοδοξία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, θα δεις αλλαγές να γίνονται στον δικό σου τρόπο σκέψης και ειδικά απέναντι σε κάποια δεδομένα που τα έβλεπες με καχυποψία. Αυτό θα βελτιώσει τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι μόνος, άφησε τις αναστολές και την ανασφάλεια κατά μέρος και κινήσου προς το στόχο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα δεδομένα στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε, δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο θα ήθελες. Για την ακρίβεια, σου δημιουργούν εμπόδια στην δραστηριοποίησή σου καθώς δεν σου επιτρέπουν να οργανωθείς. Προκειμένου, όμως, να ανταπεξέλθεις, πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, να καθορίσεις τις προτεραιότητες και βήμα-βήμα να διευθετήσεις όλα όσα σε απασχολούν. Θέλει χρόνο για να φτάσεις στον απώτερο σκοπό, αλλά δείξε υπομονή.

Αισθηματικές προβλέψεις

Οι άλλοι τομείς της ζωής σου εμπλέκονται με τα αισθηματικά σου και ως αποτέλεσμα δεν έχεις το χρόνο που χρειάζεσαι για να αφιερώσεις, ώστε να αποσαφηνίσεις κάποιες μπερδεμένες υποθέσεις στη σχέση σου. Το πλανητικό σκηνικό σύντομα θα σε βοηθήσει να το πραγματοποιήσεις. Αν πάλι είσαι μόνος, με την εύνοια που δέχεσαι είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Καρκίνε, χρειάζεσαι περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να κάνεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Απόφυγε απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δεν θα ήθελες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Καρκίνε, η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο, αλλά για να ισορροπήσουν τα πράγματα πρέπει να κάνεις δραστικές κινήσεις. Με ήρεμο διάλογο μπορείς να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, μήπως πρέπει να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου; Βγες έξω, διασκέδασε και σίγουρα κάποιο αξιόλογο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ 

Αγαπητέ Λέοντα, αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για συσπείρωση και δράση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στη σχέση σου και γι’ αυτό, πριν επιστρέψεις στο σπίτι, φρόντισε να αφήσεις έξω από την πόρτα τις σκοτούρες σου για τη δουλειά. Όσο για εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή σου, η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα που μπορεί να είναι σε στασιμότητα. Μείνε μακριά από υπερβολές και όσο πιο κοντά γίνεται στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους και αυτοί είναι πρόθυμοι να σου τη δώσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Παρθένε, έλα πιο κοντά στον σύντροφό σου, μίλησέ του για όλα αυτά που αισθάνεσαι και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Αν αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μπορείς να το βρεις, αρκεί να είσαι ανοιχτός σε προσκλήσεις και προτάσεις που θα σου κάνουν κάποια πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν σήμερα, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπητέ Ζυγέ, η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο. Η ημέρα όμως είναι αρκετά ευνοϊκή, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Και αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που έχεις αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό αλλά και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και αυτό σε γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα φέρουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, θα ανακαλύψεις πως κάποια γνωριμία που σου έχει προκύψει τώρα τελευταία, είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νομίζεις. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, ενδέχεται να έχεις μεγάλη ευαισθησία. Θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τις συμπεριφορές σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πώς να βελτιωθείς. Θα καταφέρεις να εδραιώσεις κάποιες σημαντικές επαφές ή σχέσεις, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δραστηριότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και θα χαίρεις της εκτίμησής τους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου, φίλε Τοξότη, είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Πάρε μερικές καταστάσεις έτσι όπως έρχονται και χαλάρωσε, ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στην ζωή σου, σταμάτα να γκρινιάζεις με το παραμικρό και δώσε την ευκαιρία σε ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να σε πλησιάσει περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες στρατηγικές κινήσεις, που θα σου λύσουν τα χέρια. Τα προβλήματά σου φτάνουν σε ένα τέλος και όχι μόνα τους… Εσύ είσαι που παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου αποφασιστικά. Έχε το νου σου για να μην παρασυρθείς σε αγχώδεις κινήσεις και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται λίγη αποστασιοποίηση για να μην τσακωθείς σήμερα με τον άνθρωπό σου. Έχετε και οι δύο προβλήματα που σας φέρουν αντιμέτωπους με πολύ εκνευρισμό και ίσως πείτε μεταξύ σας λόγια που δεν εννοείτε. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, κάνε λίγη υπομονή ακόμα, και η σημερινή μέρα θα φέρει στο διάβα σου το κατάλληλο άτομο, που θα σταθεί επάξια δίπλα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ημέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να τα καταφέρεις αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Καλή ημέρα και για να ασχοληθείς με την ξεκούραση σου. Μην αναλώνεσαι άσκοπα στις συναναστροφές και κράτησε ένα μέρος του εαυτού σου για εσένα τον ίδιο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Πολλά θα είναι τα πράγματα τα οποία θα μπορείς να αλλάξεις στη σχέση σου τη σημερινή ημέρα. Εάν αποφύγεις τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου θα καταφέρεις να λύσεις πολλά από τα θέματα που υπήρχαν στο παρελθόν και σας τραβούσαν πίσω. Για εσένα που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό συνέχισε την ίδια συμπεριφορά και πολύ γρήγορα ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, ρίξε τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα. Προσπάθησε με ηρεμία και ψυχραιμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με τους δικούς σου ανθρώπους θα σου έκανε καλό. Και αν δεν είναι διαθέσιμοι, φρόντισε να σκεφτείς μόνος σου τις καλύτερες μεθόδους, που θα μπορούσαν να σου φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο σύντροφός σου, φίλε Ιχθύ, είναι δίπλα σου και σου συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές σου. Μην τον απομακρύνεις, αλλά συζήτησε μαζί του όλα όσα σε αγχώνουν. Να είσαι σίγουρος ότι τα λόγια του θα σε ηρεμήσουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, που θα σας ενθουσιάσει.

myastro.gr