Δίδυμε, λίγο να ηρεμήσουμε σήμερα, να ρίξουμε ρυθμούς και να ισορροπήσουμε το μέσα μας, μετά και την Εκλειψούλα απέναντί σου


Κριός

Όχι ότι απαραίτητα έχεις λίγη δουλίτσα να κάνεις, απλα ίσως χρειαστεί να φτιάξεις ενα προγραμματάκι για την βδομάδα που ξεκινά, ώστε να ξέρεις που βαδίζεις. Klein.

Ταύρος

Βγαίνεις σιγά σιγά από την φορτισμένη συναισθηματικά «φωλίτσα» σου και αναζητάς την επικοινωνία με τον «έξω κόσμο», ανεβάζοντας διάθεση. Άντε μπράβο. 

Δίδυμοι

Λίγο να ηρεμήσουμε σήμερα, να ρίξουμε ρυθμούς και να ισορροπήσουμε το μέσα μας, μετά και την Εκλειψούλα απέναντί σου. Αυτό βασικά.

Καρκίνος

Μπορεί ο συντροφός σου να μην έχει την ίδια διάθεση με ’σένα, γι’ αυτό δείξε κατανόηση, χωρίς όμως να χαλαστείς κι εσύ.

Λέων

Ίσως χρειαστεί να δουλέψεις λιγάκι ή να ασχοληθείς με διαφορά βαρετά και πρακτικά σήμερα, αλλά οκέι, με σωστό προγραμματισμό θα χωρέσεις και την ξεκούραση.

Παρθένος

Δίνεις μεγαλύτερη βάση στη σχέση με τα παιδιά ή τον σύντροφο σου today, κανονίζοντας δραστηριότητες που σας χαροποιούν και που ανεβάζουν το κέφι. 

Ζυγός 

Λίγο το άγχος για τη δουλειά ενόψει της νέας βδομάδας, λίγο κάτι στα οικογενειακά και μπορεί να βγει κάποια ένταση από το μεσημέρι κι έπειτα. Don't.

Σκορπιός

Μια κάποια επαφή με την πραγματικότητα (των άλλων) είναι απαραίτητη για να λειτουργεί σωστά η επικοινωνία. Κάνε την προσπάθειά σου, μωρέ.

Τοξότης

Αλλάζεις σιγά σιγά εστίαση και αρχίζεις να σκέφτεσαι και πιο πρακτικά θεματάκια, όπως ας πούμε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που θέλουν τακτοποίηση.

Αιγόκερως

Πάρε την Κυριακή για τον εαυτό σου, ασχολούμενος μόνο με ό, τι σε ευχαριστεί και δεν είναι αγγαρεία. Αυτές άστες από αύριο.

Υδροχόος

Λίγο παραπάνω ύπνος, λίγο παραπάνω «λιώσιμο» στον καναπέ με Netflix και μάλλον όχι όρεξη για εξόδους σου βγαίνει από το απόγευμα και μετά. No problem λέμε.

Ιχθύες

Ο ιδεαλισμός στα επαγγελματικά πολλές φορές «σκοντάφτει» στις συνεργασίες με τους άλλους. Σημαντικό να υπάρχει συντονισμός. αλλιώς...«δεν».

athensvoice.gr