Ο Μάρτιος ήρθε και φέρνει μαζί του ευνοϊκές και δύσκολες μέρες. Οπως όλα δείχνουν, όμως, τρία ζώδια δεν θα περάσουν πολύ ευχάριστα.

Ο λόγος για τους Παρθένους, τους Λέοντες και τους Αιγόκερους, για τους οποίους ο πρώτος μήνας της άνοιξης θα έχει ακόμη μεγαλύτερη πίεση.

Παρθένοι: Μπορεί να αισθάνεστε καταβεβλημένοι από καθήκοντα και απαιτήσεις

Αυτόν το μήνα, οι σχέσεις σας επεκτείνονται πέρα από αυτό που ήταν πριν. Οι συνεργασίες θα ενισχυθούν και θα πρέπει να μάθετε να συνεργάζεστε με τους άλλους σε βαθύτερο επίπεδο.

Ωστόσο, να έχετε υπόψη σας πόση ενέργεια θα είστε διατεθειμένοι να διοχευτεύσετε. Ο Μάρτιος θα είναι ένας πολύ απαιτητικός μήνας και όλοι κάτι θα περιμένουν από εσάς. Διεκδικήστε το δικαίωμά σας να απορρίψετε κάτι, εάν αυτό έρχεται σε αντίθεση με κάτι που είναι αδιαπραγμάτευτο. Να θυμάστε ότι εσείς είστε εκείνοι που αποφασίζετε, καθώς και ποιες είναι οι προτεραιότητές σας.

Λέοντες: Νιώθετε μια πίεση να αλλάξετε προς το καλύτερο

Πολλά όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν υπό πίεση, και αν ένας βράχος είναι πρόθυμος να αντέξει την έντονη ζέστη, τελικά θα γίνει διαμάντι. Να ξέρετε ότι μπορεί να περάσετε δύσκολα αυτόν τον μήνα, όμως ό,τι σας περιμένει στην άλλη πλευρά θα είναι μια ανταμοιβή για όλες τις θυσίες που κάνατε. Η επιτυχία απαιτεί χρόνο και όσο περισσότερο είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε τόσο περισσότερο ανοίγεστε για να πετύχετε.

Αιγόκεροι: Επανασυνδέεστε με τη σκοτεινή σας πλευρά και αξιοποιείτε τη δύναμή σας

Καθώς αυτός ο μήνας αποκτά ορμή, μπορεί να νιώθετε ότι ενεργοποιούνται όλα τα χειρότερα ένστικτά σας. Ενώ η Αφροδίτη και ο Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 3 Μαρτίου, βρίσκετε το θάρρος να κοιτάξετε τις σκιές, που συνήθως θα κάνατε τα στραβά μάτια. Αυτή τη φορά, αντί να το αποφύγετε, βλέπετε κατάματα τις ατέλειες και μπορεί να γίνετε ακόμα πιο ισχυροί. Προσοχή όμως, αυτή η δύναμη μπορεί να δημιουργήσει χάος, επομένως αξιοποιήστε αυτό το κύμα ανθεκτικότητας και χρησιμοποιήστε το για κάτι ουσιαστικό.

iefimerida.gr