Μια χώρα σε διανοητική παράκρουση ομοιάζει η Ελλάδα σήμερα. Από την μια πλευρά οι Ελληνες πατριώτες που βλέπουν καθημερινά την πατρίδα τους να κατακλύζεται από αλλοεθνείς, αλλόθρησκους μετανάστες, οι οποίοι ως κακόμοιροι αναγκεμένοι εμφανίζονται σήμερα και ως συνιδιοκτήτες της χώρας θα εκδηλωθούν αύριο αυτοί και οι απόγονοί τους.

Από την άλλη έχουμε τους άσκεπτους αφελείς, οι οποίοι δίνουν υπερβολική σημασία στο καθεστώς φτώχειας των λαθρομεταναστών και μέσα στην απέραντη...πονοψυχία τους δεν έχουν πρόβλημα να τους φιλοξενήσουμε όλους και δεν βλέπουν τον κίνδυνο που υπάρχει πίσω από την βιτρίνα φτώχειας.

Τέλος υπάρχουν οι δυνάμεις, πολιτικές και κοινωνικές που επιδιώκοντας να δημιουργηθεί στην Ελλάδα ένα κοινωνικό υπόβαθρο στο οποίο μπορούν να στηριχθούν και με βάση αυτό να εξασκούν την εξουσία εσαεί, βλέπουν στους μετανάστες αυτήν την βάση, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις επί του πολιτισμού και της εθνικής μας ταυτότητος, ακριβώς επειδή αδιαφορούν γι'αυτά.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Η Αριστερά στην Ελλάδα έχασε σε όλα τα επίπεδα αντιπαράθεσης. Εχασε το 1949, έχασε στην σύγκρουση με τους εταίρους το 2015 και με την στρατηγική ήττα το 2019, οπότε η πλειοψηφία ψήφισε υπέρ των μεταρρυθμίσεων,της τάξης και της αποκρατικοποίησης της οικονομίας, η Αριστερά χάνει και την ιδεολογική ηγεμονία.

Επομένως, το μόνο όπλο που της απέμεινε είναι η αλλοίωση του πληθυσμού και ο προσεταιρισμός των νεοεισερχομένων στην χώρα με την ελπίδα κάποια στιγμή είτε αυτοί, είτε οι απόγονοί τους να γίνουν κυριαρχούσα πολιτική δύναμη και -γιατί όχι- η μόνη δύναμη (όλα μπορεί να τα περιμένει κάποιος από θολωμένα μυαλά).

Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς το φαινόμενο της καθημερινής εισβολής ξένων στην επικράτειά μας (ξένων με κάθε έννοια) τότε εμφανίζεται καθαρά το μέγεθος της παράκρουσης στην οποία έχει περιπέσει η χώρα. Η παράκρουση επιτείνεται από το γεγονός οτι οι πραγματικά και ζωηρά ανησυχούντες από την εισβολή και τον κίνδυνο αλλοίωσης του πληθυσμού και του τρόπου ζωής μας δεν εισακουόμεθα.

Και όσον αφορά στους εσωτερικούς εχθρούς της πατρίδας το μην εισακούεσθαι είναι κατανοητό. Αλλά το να αφήνουν το πρόβλημα να διογκώνεται καθημερινά οι υπεύθυνοι για την αντιμετώπισή του δεν είναι μόνον εξοργιστικό, καθίσταται και ύποπτο.

Η Κυβέρνηση οφείλει να μας εξηγήσει τι εννοεί λέγοντας οτι θα είμαστε υπερήφανοι όταν δούμε παιδιά μουσουλμάνων προσφύγων να παρελαύνουν με την ελληνική σημαία και γιατί στον νέο νόμο περί ασύλου περιέλαβε διατάξεις που όχι μόνον ευνοούν την εγκατάσταση εδώ αλλοεθνών, αλλά και τους ευνοούν σκανδαλωδώς εις βάρος των Ελλήνων.

Η απάντηση του υπουργού Χρυσοχο'ί'δη οτι αυτό το επιβάλλει το...ευρωπα'ι'κό κεκτημένο δεν πείθει ούτε τους χαζούς, δεδομένου οτι η ίδια η Ευρώπη έκλεισε ερμητικά τα σύνορά της στους αλλοεθνείς της Ανατολής και της Αφρικής και επομένως δεν δικαιούται ηθικά να μας επιβάλει το όποιο κεκτημένο της.

Ακούστε κύριοι, εάν η πολιτική εν Ελλάδι τάξη επιθυμεί την εγκατάσταση ξένου προς την θρησκεία, τα ήθη και τα έθιμά μας πληθυσμού οφείλει να προκηρύξει δημοψήφισμα, προκειμένου να αποφασίσει κυριαρχικά ο ελληνικός λαός αν και αυτός επιθυμεί κάτι τέτοιο. Ουδείς έχει το δικαίωμα να λαμβάνει τέτοιες ιστορικής και εθνικής σημασίας αποφάσεις ερήμην του λαού.

Εδώ φτάσαμε να κάνουμε γελοία δημοψηφίσματα το 2015 με το ερώτημα αν συμφωνούμε ή όχι σε μια συμφωνία την οποία... ουδείς διάβασε και δεν μπορούμε να κάνουμε δημοψήφισμα για ένα θέμα που αφορά στο μέλλον, στον χαρακτήρα και στην ουσία του ελληνικού έθνους;

Οσον αφορά στις τοπικές κοινωνίες, ο γράφων διαπιστώνει με χαρά οτι όλο και περισσότερες και όλο και περισσότερο αντιδρούν στην εγκατάσταση μουσουλμάνων στον τόπο τους ξυπνώντας επιτέλους από τον λήθαργο που τόσα χρόνια η κυρίαρχη ιδεολογία και η τυραννία της πολιτικής ορθότητος τους επέβαλαν.

Κατόπιν αυτού ουδείς τοπικός άρχων δικαιούται να δεχθεί στον τόπο του μετανάστες ή πρόσφυγες αν πρώτα δεν ερωτήσει με τοπικό δημοψήφισμα την τοπική κοινωνία. Αν δεν το κάνει τότε αυθαιρετεί και καθίσταται συνυπεύθυνος για όσες βιαιότητες ή έκτροπα συμβούν.

Η ελληνική κοινωνία διατρέχει τις ημέρες μας έναν θανάσιμο κίνδυνο. Οι εσωτερικές διαφορές και πολιτικές διενέξεις και γενικά ό'τι μας χώριζε ως τώρα ωχριούν μπροστά σ'αυτόν. Η ελληνική κοινωνία μπροστά στον ύπουλο και θανάσιμο κόινδυνο αλλοίωσης και σταδιακά εξαφάνισής της με την μορφή που ως τώρα την γνωρίζουμε οφείλει να ενωθεί, να συνεννοηθεί και να αντιδράσει ουσιαστικά εναντίον της εισβολής.

Ουδείς Ελλην πατριώτης πρέπει να δώσει απασχόληση σε ξένο αλλόθρησκο. Ουδείς Ελλην πατριώτης πρέπει να δώσει το σπίτι ή το ξενοδοχείο του σε αλλόθρησκο. Απαντες οι Ελληνες πατριώτες οφείλουν να απαγορεύσουν στις κυβερνήσεις να δίνονται επιδόματα ή κάθε βοήθεια σε ξένους αλλόθρησκους από τους φόρους του.

Οι αλλόθρησκοι αλλοεθνείς λαθροεισβολείς πρέπει να καταλάβουν εμπράκτως οτι είναι ανεπιθύμητοι και πρέπει να εύρουν άλλο κράτος-κορό'ι'δο να τους δεχθεί. Και προπαντός αποτροπή στην πηγή του προβλήματος , στην θάλασσά μας με σχέδιο και αποφασιστικότητα, αυτό το τονίζει ο γράφων σε κάθε άρθρο του από το 2016 μέχρι τώρα. Μόνον έτσι θα απαλλαγούν τα νησιά.

Και κάτι άλλο. Προσφάτως ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν δήλωσε οτι οι Σύροι της Ελλάδος είναι...αδέλφια της Τουρκίας. Γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει οτι η Τουρκία με το πρόσχημα του δήθεν προσφυγικού προσπαθεί να φυτέψει στην Ελλάδα έναν ακόμη μουσουλμανικό πληθυσμό υπό την προστασία της, όπως κάνει στην Δυτική Θράκη και να επεμβαίνει στα εσωτερικά μας απειλητικότερος παρά ποτέ, αυτός και οι διάδοχοί του. Τι άλλο πρέπει επιτέλους να ακούσουμε για να ξυπνήσουμε;

Ιωάννης Ξηρός
Ταξίαρχος ε.α.

ΥΓ(1). Κάτι για την ηγετική ομάδα της αγαπητής Νέας Δημοκρατίας. Κύριοι, αν δεν σταματήσετε την εισβολή με τον τρόπο που πρέπει και γνωρίζετε καλά ποιος είναι αυτός, οι ψηφοφόροι σας θα σας εγκαταλείψουν προς άλλες κατευθύνσεις και δεν θα ευθύνονται αυτοί. Υπάρχουν και άλλα κόμματα στην Ελλάδα με αποτελεσματικότερες προτάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Φιλικά.

ΥΓ(2). Οσον αφορά αυτούς που κατόπιν αυτού του άρθρου με κατηγορήσουν για ρατσισμό ή φασισμό, δηλώνω οτι αποδέχομαι ευχαρίστως αυτές τις κατηγορίες από ανθρώπους που θεωρώ εχθρούς του Ελληνισμού, εσωτερικούς,ύπουλους και τους πιο επικίνδυνους απ'όλους. Ούτως ή άλλως αυτοί είναι άξιοι μόνον περιφρονήσεως και ο ίδιος δεν είμαι τίποτε από όλα αυτά. Είμαι απλώς απλός Ελλην.