Παρακολουθούμε ημέρες τώρα μια ακόμη προσπάθεια της Ανατολής να εισέλθει στην Ευρώπη παράνομα και απρόσκλητα.
Μόνο που στην θέση της Ελλάδος το 2020 είναι η Πολωνία και στην θέση της Τουρκίας είναι η Λευκορωσία, η οποία έχει πίσω από τις πλάτες της την Ρωσία και την Τουρκία.

Χιλιάδες μουσουλμάνοι της Μέσης Ανατολής ήλθαν με ρωσικά και τουρκικά αεροσκάφη στην χώρα του δικτάτορα Λουκασένκο και πιέζουν τα πολωνικά σύνορα με σκοπό να εγκατασταθούν στην Ευρώπη, να ενωθούν με εκατομμύρια άλλους μουσουλμάνους που η Ευρώπη απερίσκεπτα μάζεψε τόσα χρόνια και  σταδιακά να την εξισλαμίσουν.

Και όσον αφορά στην Τουρκία δεν χρειάζεται σκέψη περισσή για να εννοήσει κάποιος γιατί το κάνει. Ο εξισλαμισμός της Δύσης είναι διακηρυγμένος στόχος των Τούρκων από την Μάχη του Ματζικέρτ (1071), ο Μεγάλος τους Στόχος, έστω και αν αυτό δεν εμφανίζεται ως επίσημη πολιτική.

Για την στάση της ορθόδοξης χριστιανικής Ρωσίας όμως, για την οποία σύντομα θα μετανοήσει, το μόνο που μπορούμε να φανταστούμε είναι οτι θέλει απλώς να τιμωρήσει την Ευρώπη για θέματα Κριμαίας, θέματα αγωγών και ίσως θέλει απλώς να την ταπεινώσει δείχνοντας την ισχύ της μετακομμουνιστικής Ρωσίας απέναντι στην ενδεή, ανίσχυρη και διψασμένη για ενεργειακούς πόρους Ευρώπη και της στέλνει… μουσουλμάνους!

Άβυσσος η ψυχή της Αγίας-κατά τα άλλα-Ρωσίας και του πατερούλη της Πούτιν. Ο γράφων πάντως αρνείται να ονομάσει τους ανθρώπους αυτούς πρόσφυγες ή μετανάστες ή δυστυχισμένους ή κατατρεγμένους ή όπως αλλιώς η πολιτική ορθότητα, η διάχυτη ηλιθιότητα και η δημοσιογραφική αθλιότητα επέβαλαν.

Είναι απλώς μουσουλμάνοι, ξένοι προς την Δύση, ασφαλέστατα εχθροί της και δεν χωρούν στις χώρες μας. Πρώτα οφείλουν να παραμείνουν στις χώρες τους και μετά να τους λυπηθούμε.

Βρήκαν οι δυο αυτοί δικτάτορες έναν χρήσιμο ηλίθιο, τον δικτάτορα της άτυχης Λευκορωσίας Λουκασένκο, ο οποίος έχοντας ήδη υποστεί κυρώσεις λόγω της αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς του απέναντι στον λαό του και θέλοντας και αυτός να τιμωρήσει την Ευρώπη, ωθεί στρατιές μουσουλμάνων στα πολωνικά σύνορα. Είμαστε-κατά Ηλιόπουλον-μια ωραία ατμόσφαιρα.

Η ίδια η Πολωνία δεν είναι μια τυχαία χώρα για την ευρωπαϊκή Ιστορία για όσους γνωρίζουν. Η Ευρώπη της χρωστάει πολλά και το ξέρει. Πολωνοί του βασιλιά Γιάν Σομπιέσκι έσωσαν την Βιέννη το 1683 από τους Οθωμανούς εξασφαλίζοντας μια νίκη ίσης αξίας και σημασίας με την Μάχη του Μαραθώνα για τον δυτικό πολιτισμό.

Πολωνοί έδιωξαν τους Ρώσους Μπολσεβίκους το 1921 από τα εδάφη τους υπό τον στρατηγό Κοτσιούσκο και απήλλαξαν την Ευρώπη από την κομμουνιστική εισβολή, η οποία είχε ως πρώτο στόχο την Πολωνία και-αναλόγως του αποτελέσματος-την υπόλοιπη δυτική Ευρώπη.

Τέλος, Πολωνοί σύντροφοι του Λεχ Βαλέσα υπό την πνευματική καθοδήγηση ενός άλλου Πολωνού, του Αγίου Ιωάννη Παύλου Β’, Πάπα της Ρώμης το 1980, άρχισαν το ξήλωμα του  Σιδηρού Παραπετάσματος που οδήγησε στην απελευθέρωση της Ανατολικής Ευρώπης από τον Κομμουνισμό και από την μισητή για τους λαούς αυτούς Ρωσία.

Όσα προβλήματα και αν έχει η Πολωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για θέματα εσωτερικής της πολιτικής, η Ιστορία δεν αλλάζει ποτέ. Και αυτή την στιγμή η πάντα ηρωική Πολωνία για ακόμη μια φορά μάχεται για την Ευρώπη, αυτή την φορά εναντίον του μουσουλμανικού-ανατολικού κινδύνου.

Αν τα πολωνικά σύνορα πέσουν, οι τρεις αυτοί δικτάτορες που εχθρεύονται την Ευρώπη θα την γεμίσουν με εκατομμύρια μουσουλμάνους, οι οποίοι θα μπουν και από άλλα σημεία, της Ελλάδος μη εξαιρουμένης και οι κοινωνίες και οι οικονομίες μας θα κλονιστούν. Είμαι υπερβολικός; Εύχομαι να μην το διαπιστώσουμε.

Το τι αισθάνονται ανομολόγητα οι απανταχού μουσουλμάνοι για τους απίστους είναι γραμμένο στην Ιστορία των αραβικών και τουρκικών πολέμων, στην ιστορία της πειρατείας των Σαρακηνών και του Χαϊρετίν Μπαρμπαρόσα και της ισλαμικής τρομοκρατίας που σπέρνει τακτικά με θύματα το έδαφος της Ευρώπης.

Η Ευρώπη οφείλει να βοηθήσει την Πολωνία (με την Ελλάδα πρώτη) να φυλάξει για μια ακόμη φορά τις Θερμοπύλες της ηπείρου και να δείξει σε όλον τον μουσουλμανικό κόσμο και στους αναπάντεχους Ρώσους συμμάχους του οτι ό΄τι δεν κατάφεραν με τα όπλα κάποτε δεν θα το καταφέρουν τώρα με τα ρούχα του τάχα ρακένδυτου κατατρεγμένου που ξεγελούν τους χρήσιμους ηλίθιους Ευρωπαίους πολίτες, οι οποίοι δεν βλέπουν οτι μέσα στα κουρέλια βρίσκεται το σπαθί του Ισλάμ που πρώτα αυτούς θα αποκεφαλίσει. Βάστα, Πολωνία.

Ιωάννης Ξηρός
Ταξίαρχος  ε.α.

ΥΓ. Ο γράφων δεν γνωρίζει αν έχει ισχύ πρόσφατο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η πρωθυπουργική σύζυγος Μαρέβα Γκραμπόφσκι έφερε εδώ 600 Αφγανές με τις οικογένειές τους, δηλαδή ένα ολόκληρο Aφγανοχώρι. Αν ισχύει, ουδέν το περίεργον.

Σλάβα είναι η κυρία, όχι Ελληνίδα, γιατί να την πονάει η χώρα μας; Την αντιμετωπίζει ως χώρο, όχι χώρα. Βρήκε προφανώς την ευκαιρία να εμφανιστεί ως πονόψυχη και αλληλέγγυα στις καταπιεσμένες Αφγανές όχι βεβαίως φιλοξενώντας τις στα πολλά σπίτια της, αλλά φορτώνοντάς τις σε μας χωρίς να μας ρωτήσει.

Το περίεργο είναι πως το επέτρεψαν αυτό ο σύζυγός της και το λοιπό υπουργικό συμβούλιο που-κατά τα άλλα- προστατεύουν με λόγια και έργα, όπως λένε την Ελλάδα από κάθε λαθραίο που επιχειρεί να εισβάλει στην χώρα μας.

Η σιωπή των ΜΜΕ γι’αυτό το θέμα είναι ύποπτη. Περιμένουμε διευκρινήσεις. Αν όμως νομίζουν κάποιοι εκεί στην  κυβέρνηση οτι αυτά και πολλά άλλα θα τα ξεχάσουμε μέχρι τις επόμενες εκλογές, πλανώνται πλάνην οικτράν