Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας D.Ed, M. Ed, P.H.D. Πολιτευτής Τρικάλων.

Το πολιτικό και οικονομικό παιχνίδι με τους Μεσάζοντες έγινε εφιάλτης για τους Έλληνες , γιατί αυτοί οι άνθρωποι , με σκοτεινές διαδρομές και με αδίστακτο τρόπο , έτρωγαν την… σάρκα της οικονομίας της χώρας μας. Βυθισμένοι στο τούνελ της διαπλοκής και της διαφθοράς οι Συγκυβερνώντες προσπάθησαν να πουλήσουν όπλα , για πρώτη φορά , στη Σαουδική Αραβία και φυσικά να στείλουν στον Άδη χιλιάδες ψυχές αθώων ανθρώπων , στον πόλεμο κατά της Υεμένης.
Ο Τσίπρας , που επί εποχής Αντώνη Σαμαρά ήταν κατά της χρήσης βίας στο Μπαχρεϊν και στην Υεμένη , έκανε νέα… κωλοτούμπα και ήθελε να προωθήσει την συμφωνία πώλησης 300.000 βλημάτων στους Σαουδάραβες , οι οποίοι , όμως , ήθελαν μόνο 100.000 από αυτά. Κανένας βέβαια δεν γνωρίζει για ποιους προορίζονταν τα υπόλοιπα 200.000 βλήματα , εκτός από τους κυβερνώντες , αφού το κέρδος των Μεσαζόντων είναι τεράστιο και τα λεφτά είναι μαύρα.
Ευτυχώς , που το θέμα ήρθε στη Βουλή και που για πρώτη φορά ακούστηκαν τόσα πολλά ψέματα. Οι Τσίπρας-Καμμένος είναι πλέον και μοιραίοι και ένοχοι. Τα βλήματα , ευτυχώς , βρήκαν τον πολιτικό στόχο , που είναι οι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Για Βατερλώ γράφουν τα ΜΜΕ των δύο… σιαμαίων πρωταγωνιστών και , αφού οι μάσκες έπεσαν , οι πολίτες κατάλαβαν πόσο θανάσιμος ήταν ο τραυματισμός τόσο της Πατρίδας όσο και των Θεσμών και της Δημοκρατίας.
Ο πανικός τους ήταν πρωτοφανής και η αδυναμία τους να αρθρώσουν πολιτικό λόγο ήταν ολοφάνερη. Οι Τσίπρας-Καμμένος , βουτηγμένοι στο τέλμα του ψεύδους και της υποκρισίας , έβλεπαν τα φαντάσματα του παρελθόντος και κατασκεύαζαν εχθρούς και ενόχους προκειμένου να αποποιηθούν τις μεγάλες προσωπικές τους ευθύνες. Κατέφυγαν σε μικρότητες σε απειλές και σε προσωπικές επιθέσεις , χωρίς να λένε κάτι για την…ταμπακιέρα.
Ο πρωθυπουργός δεν αντέχει την κριτική. Θέλει να τον εξυμνούν , γι’αυτό και δεν έδωσε απάντηση στο αν γνώριζε την βρώμικη υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού από το Μεσάζοντα Βασίλειο Παπαδόπουλο στους Σαουδάραβες. Οι απειλές για φυλάκιση , βουλευτών , οδήγησαν σχεδόν σύσσωμη την Αντιπολίτευση να δώσει στη δημοσιότητα τα 3 απόρρητα έγγραφα , προκειμένου να λάμψει η αλήθεια. Ακόμα και η Διεθνής Αμνηστία , έβγαλε…κόκκινη κάρτα , για την πώληση των βλημάτων στους Σαουδάραβες που θερίζουν τα άδολα παιδιά της Υεμένης.
Έτσι στάλθηκε ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς τους κυβερνώντες ότι η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται και η Δημοκρατία δεν απειλείται. Ό,τι είναι Αληθινό είναι και Εθνικό. Η παραβίαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι καταδικαστέα , από όπου και αν προέρχεται. Ο λαός μας πρέπει να μαθαίνει τα έργα και τις ημέρες της συγκυβέρνησης , για να έχει ξεκάθαρο μυαλό , όταν θα έρθουν οι εκλογές.
Η πλήρης κάλυψη του Τσίπρα στον Καμμένο φανερώνει , πως το καταστροφικό αυτό δίδυμο , αποφάσισε να πέσει ΜΑΖΙ από την εξουσία. Σύντομα θα είναι παρελθόν , αφού οι πλειστηριασμοί θα συνεχιστούν , παρά το σλόγκαν «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» , η φτώχεια , η ανεργία και η απελπισία θα είναι τα μοναδικά πράγματα που έδωσαν στους πολίτες αυτής της χώρας όσοι σήμερα την κυβερνούν.
Οι μάσκες έπεσαν. Ο πρωθυπουργός από πρωθυπουργός της Φτώχειας και των Φόρων , έγινε και πρωθυπουργός των Μεσαζόντων , ενώ το κομματικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γίνεται Λερναία Ύδρα. Καλό κατήφορο κύριε πρωθυπουργέ της Αποικίας που λέγεται Ελλάδα.