Του Κωνσταντίνου Οικονόμου*

Πατριώτισσα Πατριώτη,
Αν κρίνεις ότι για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Αξίζει να Ψηφιστεί κάποιος που Κατάγεται απ' τον Πάντα Ελεύθερο Ορεινό Όγκο της Πίνδου, τ. Υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών, που Υπηρέτησε σε πολλές Πρεσβείες και αρκετά Προξενεία (Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ρωσία, Ουκρανία, Αφρική, καθώς και στην Διπλωματική Ακαδημία), που γνωρίζει πολύ καλά το Διεθνές Γίγνεσθαι και τα Ευρωπαϊκά Θέματα, μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά και μπορεί να Προωθήσει και να Υπερασπιστεί με τον Καλύτερο τρόπο – μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση πλέον – τα Εθνικά μας Δίκαια και Συμφέροντα,
Τότε, σκέψου Δίπλα τι πρέπει να Ψηφίσεις και σε ποιον θα Δώσεις την Ψήφο σου!
Το Σκοπιανό, και γιατί οι Σκοπιανοί  δεν  Δικαιούνται να έχουν το όνομα Μακεδονία και δεν Πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνουν τα Σκόπια Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το Όνομα Μακεδονία, θα είναι για μένα το Κυρίαρχο Θέμα  στην Ευρωπαϊκή Ένωση!
Και ας μην Ξεχνάμε Πατριώτισσες και Πατριώτες,
Πως η Πατρίδα Ανήκει εξ΄ ίσου σε Όλους τους Έλληνες Όπου Γης που Σημαίνει: Ότι αν δεν Συμφωνήσουν όλοι μα όλοι οι Έλληνες, δεν έχει Κανένας το Δικαίωμα, με Καμιά Πλειοψηφία ούτε καν με Δημοψήφισμα του 99,9%, να Παραχωρήσει εν Καιρώ Ειρήνης, Εδάφη, Ονόματα, Σύμβολα και την Ιστορία του Ελληνισμού, 
Αγαπητοί Συμπατριώτες!
Επίσης είναι το θέμα με την Αλβανία, η οποία Οφείλει εδώ και τώρα να σταματήσει να καταπιέζει αλλά και να Παίρνει τις Περιουσίες των Βορειοηπειρωτών και να Σεβαστεί στο Ακέραιο τα Κατοχυρωμένα Δικαιώματα της Βορείου Ηπείρου, αν όντως θέλει να την δεχτούν κάποτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση!
Όσο για τους Ανατολικούς μας Γείτονες, αυτοί δεν έχουν Καμία μα Καμία Θέση στην ΕΥΡΩΠΗ!  
Δεν θα τους Δωρίσουμε εμείς αυτό που δεν κατάφερε να πάρει με τα  όπλα
η Οθωμανική  Αυτοκρατορία και να  τους  κάνουμε  έτσι  Κυρίαρχη Δύναμη στην  Ευρωπαϊκή Ένωση!
Κι' ας  Βάλουν καλά στο Μυαλό τους – οι Ανατολικοί μας Γείτονες - ότι αυτά τα Εδάφη που σήμερα ονομάζονται Τουρκία, είναι Κυρίως Ελληνικά, ΚΟΥΡΔΙΚΑ και κάποια ΑΡΜΕΝΙΚΑ, και ο Ελληνισμός δεν θα Ξεχάσει Ποτέ της Αλύτρωτες Πατρίδες! 
Όσο για τις Αναφορές που κάνουν Συχνά τελευταία - οι Ανατολικοί μας Γείτονες - για τα Σύνορα της   Καρδιάς  τους και τις Γαλάζιες Πατρίδες, Καλά θα κάνουν να  Σοβαρευτούν και να Θυμούνται, πως τα Σύνορα της Δικής μας Καρδιάς, απλώνονται  τουλάχιστον στον Μισό Πλανήτη!
Το δε Ελληνικό Πνεύμα, αυτό Αγκαλιάζει Ολόκληρο το Σύμπαν!
Ωστόσο, αυτοί οι Εξισλαμισμένοι Ανατολικοί μας Γείτονες, τότε Νεότουρκοι και Σήμερα Τούρκοι, που στην Πλειοψηφία τους ήταν Έλληνες,  Κατέσφαξαν τον Ελληνισμό του Πόντου, της Μικράς Ασίας, τους Αρμένιους και κάθε Χριστιανό που έβρισκαν στον δρόμο τους! Δηλαδή Γενοκτονία ( GENOCIDE), ή αλλιώς: Γενοκτονία των Αλλόθρησκων!
Βέβαια  οι Ανατολικά μας Γείτονες, ποτέ δεν παραδέχθηκαν τα Εγκλήματα που έκαναν. Αντίθετα, Συνεχίζουν να Απειλούν και να Επιτίθενται στην Ελλάδα και την Κύπρο μας με το Ίδιο Μένος!
 
(*) Ο Κωνσταντίνος Οικονόμου είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων.