Η ξενηλασία ήταν συνήθεια των αρχαίων Σπαρτιατών. Σύμφωνα με το έθιμο αυτό κάθε 10 χρόνια οι Λακεδαιμόνιοι εξεδίωκαν (πολλές φορές με βίαιο τρόπο) τους ξένους από την Λακωνία, ώστε να παραμείνει η τελευταία αμιγώς λακωνική.

Οι Αθηναίοι αντιθέτως δεν pτους ξένους εποίκους, πλην όμως αυτοί δεν απολάμβαναν τα δικαιώματα και την ιδιότητα του Αθηναίου πολίτη εάν δεν προήρχοντο και από πατέρα και μητέρα Αθηναίους (ήταν ένα σύστημα πρόδρομος του απαρτχά'ι'ντ).

Η σημερινή Ευρώπη, προερχόμενη από την παράδοση του Διαφωτισμού) θεωρεί εαυτήν τόπο δικαιωμάτων και ασύλου παντός κατατρεγμένου και από το 1945 και εντεύθεν έχει δεχθεί εκατομμύρια μη Ευρωπαίων, ως επί το πλείστον μουσουλμάνων, μελαψών ή μαύρων σε βαθμό που ο rτους να θεωρείται πλέον ως ένα ακόμη μέλος της Ευρ.Ενωσης.

Εχει δε αποδεχθεί η πονόψυχη Ευρώπη στην έννοια του κατατρεγμένου και αυτόν που είναι ''ακραία φτωχός'', ώστε η περίφημη Ευρώπη εκτός από διεθνής τόπος ασύλου έχει μετατραπεί και σε ένα απέραντο πτωχοκομείο.

Καμία άλλη ήπειρος, των ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένων, δεν συμπεριέλαβε στο σύστημα αξιών της την συνδρομή, το άσυλο και την παντοειδή περίθαλψη των απανταχού κατατρεγμένων ή πτωχών του πλανήτη, όπως έκανε η πονόψυχη...διαφωτισμένη Ευρώπη.

Στα δικά μας, η Ελλάς μέχρι το 1989 υπερηφανεύετο οτι διαθέτει έναν από τους αμιγέστερους λαούς της Ευρώπης με μόνη εξαίρεση την θρακική μουσουλμανική μειονότητα. To 1989-90 όμως κάτι άλλαξε.

Η κατάρρευση του κομμουνισμού στην ανατολική Ευρώπη υποχρέωσε κάθε δυτικό ευρωπα'ι'κό έθνος να ''υιοθετήσει'' ένα άλλο ανατολικό ευρωπα'ι'κό και στην Ελλάδα έλαχε η Αλβανία. Στίφη Αλβανών κατέκλυσαν την Ελλάδα, πλην όμως πολλοί εξ αυτών ήταν και παραμένουν εγκληματίες.

Παρόλο που μετέπειτα νόμοι τους απέδωσαν την ελληνική υπηκοότητα παραμένουν εγκληματίες, μια ματιά στο καθημερινό αστυνομικό δελτίο πείθει για του λόγου μου το αληθές. Παρόλα αυτά η Ελλάς κατόρθωσε να απορροφήσει και ενσωματώσει τεράστιο αριθμό Αλβανών για δυο λόγους.

Πρώτον επειδή ως Βαλκάνιοι οι νοοτροπίες μας συγκλίνουν και δεύτερον οι εδώ ελθόντες Αλβανοί ήταν είτε χριστιανοί, είτε θρησκευτικώς ουδέτεροι, επομένως πολλοί εκ των τελευταίων για να επιτύχουν ενσωμάτωση βαπτίστηκαν χριστιανοί. Οι εγκληματίες όμως είτε δηλώνουν χριστιανοί ή κάτι άλλο είναι εγκληματίες.

Από το 2015-16 παρατηρούμε στην Ευρώπη την ύπαρξη ενός άλλου ρεύματος, του ρεύματος του ''ευρωπα'ι'κού ταυτοτισμού''.

Μεγάλη μερίδα του γνήσιου ευρωπα'ι'κού λαού, την οποίαν η διεθνής Αριστερά και οι φιλελεύθεροι βιάστηκαν να βαφτίσουν και να ξορκίσουν ως Ακροδεξιά, απαίτησε τον τερματισμό της εισδοχής μουσουλμάνων κατατρεγμένων ή μη στην Ευρώπη, αμφισβήτησε την ιδιότητα της ευρωπα'ι'κής ηπείρου ως τόπου ασύλου και ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός των γνησίων αυτών Ευρωπαίων ανάγκασε τις κυβερνήσεις να σταματήσουν τις εισδοχές.

Στην Βρετανία δε ήταν τόση η πίεση του αριθμού των μεταναστών, παρόντων ή μελλοντικών που ο βρετανικός λαός απαίτησε και επέβαλε την έξοδο της χώρας από την ..πονόψυχη Ευρώπη. Επρεπε όμως να ευρεθεί μια χώρα-κορό'ι'δο για να μαζεύει τους λαθραίως εισερχομένους από όλον τον κόσμο και η χρηματική-μόνον- βοήθεια της Ευρώπης να σώσει τα προσχήματα και το πνεύμα του...Διαφωτισμού.

Η χώρα-κορό'ι'δο ευρέθη και ακούει στο όνομα Ελλάς. Από το 2015 μέχρι σήμερα τα νησιά μας και η ενδοχώρα  κατακλύζονται από μουσουλμανικούς πληθυσμούς, τελείως άσχετους με την κουλτούρα και την θρησκεία μας, Σε κάποιες περιοχές και νησιά ο αριθμός τους έχει ξεπεράσει τον αριθμό των νομίμων Ελλήνων κατοίκων με αποτέλεσμα οι ίδιοι οι νησιώτες που κατάλαβαν επιτέλους το μέγεθος της βλακείας τους που στην αρχή της περιπέτειας τους καλοδέχτηκαν και τους περιέθαλψαν, τώρα διαδηλώνουν μαζικά ζητώντας τα νησιά τους και τις ζωές τους πίσω.

Εν τω μεταξύ όμως η Ευρώπη έκλεισε τα σύνορά της ερμητικά (φαίνεται οτι στο τέλος όλοι ''βάζουν μυαλό'') και δεν πρόκειται να τα ξανανοίξει πια, όσες ψευτογκρίνιες και αν ψελίσουν οι Ελληνες πολιτικοί. Και δεν πρόκειται να το κάνει διότι η Ευρώπη επιτέλους κατάλαβε οτι η μετανάστευση χωρίς αφομοίωση είναι κατάρα.

Δυο γενιές Ευρωπαίων ηγετών επέτρεψαν το μεν χωρίς να απαιτήσουν το δε, αγνοώντας την δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων ως πολιτικά περιθωριακή και ηθικώς κατακριτέα. Και όμως, το στοιχείο της θρησκείας, το οποίο ο ευρωπα'ι'κός Διαφωτισμός το περιθωριοποίησε για αιώνες, απέδειξε πόσο σημαντικό είναι, πάνω από κάθε σύνθημα της Αριστεράς ή της Γαλλικής Επανάστασης σε σημείο που όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι μιλούν τώρα για την ''χριστιανική Ευρώπη''.

Και πάλι στα δικά μας, η Ελλάς, αν θέλει να ζήσει, οφείλει να αντιδράσει. Χιλιάδες κακοποιοί ξένοι διαφόρων εθνικοτήτων κυκλοφορούν ανάμεσά μας και κακοποιούν συνεχώς. Χιλιάδες αλλοεθνείς μουσουλμάνοι λαθροεισέρχονται καθημερινά και λαθροεποικίζουν τον άγιο τόπο μας.

Η διαφοροποίηση ανάμεσα σε μετανάστες και...πρόσφυγες (sic) είναι καθαρά παραπλανητικός και κρύβει τον υβριδικό πόλεμο που η Τουρκία και άλλα μουσουλμανικά κράτη κήρυξαν εναντίον της πατρίδος μας. Απαιτείται ένα ταχύ και συνοπτικό πρόγραμμα ξενηλασίας για να καθαρίσει και να ασφαλιστεί ο τόπος μας.

Οσοι δεν έχουν άδεια παραμονής και-το σπουδαιότερο, κάποια τίμια δουλειά να κάνουν εδώ-πρέπει να μαζευτούν και να φύγουν, διαφορετικά είναι εκ προοιμίου ύποπτοι τέλεσης πονικών αδικημάτων. Οσοι πολιτικοί ομιλούν καθημερινώς για πρόγραμμα ενσωμάτωσης μουσουλμάνων στον ελληνικό πληθυσμό διαχωρίζονται σε δυο κατηγορίες.

Είτε σε αυτούς που η ευρωπα'ι'κή εμπειρία δεν τους λέει τίποτε λόγω της αγνής και άδολης βλακείας που τους δέρνει, είτε σε αυτούς που αποκομίζουν από όλα αυτά οφέλη, μηδέ των χρηματικών αποκλειομένων (αλήθεια γιατί μέχρι τώρα δεν απομακρύνθηκαν από την Ελλάδα οι ύποπτες ΜΚΟ); Δηλαδή ή είναι βλάκες ή εθνικώς ύποπτοι.

Κλείνοντας, τονίζω οτι τίποτε από αυτά δεν πρόκειται να ευδοκιμήσει αν δεν εφαρμοστεί αμέσως ένα σχέδιο αποτροπής εισόδου στα νησιά με χρησιμοποίηση όλων των διαθεσίμων μέσων.

Ιωάννης Ξηρός
Ταξίαρχος ε.α.