Η συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των 68 μπλόκων της Νίκαιας, αποφάσισε το βράδυ του Σαββάτου νέες κινητοποιήσεις από 20 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου στις κατά τόπο περιοχές των αγροτών.
Ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Καστοριάς των Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων, Δημήτρης Μόσχος, δήλωσε στο ΑΠΕ ότι οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των 68 μπλόκων της Νίκαιας, αποφάσισαν να προχωρήσουν στις κατά τόπους περιοχές τους.
Ο Δ. Μόσχος στάθηκε σε ασφαλιστικό, κατασχέσεις, κόστος παραγωγής, χαμηλές τιμές και καθυστέρηση πληρωμής των κοινοτικών πόρων. Τα ζητήματα αυτά είναι «ορισμένα μόνο από τα θέματα που μας αναγκάζουν να βγούμε και πάλι στους δρόμους».
Παράλληλα, δήλωσε ότι στις αρχές Οκτωβρίου η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων έχει αποφασίσει να απευθύνει γενικό κάλεσμα στους αγρότες, προκειμένου -σε συνάντηση που αναμένεται να γίνει στην περιοχή της Θεσσαλίας- να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τους τρόπους αντίδρασης «στον αφανισμό που επιχειρείται».
Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ