Σε νέες μορφές κινητοποιήσεων, όπως αποκλεισμούς εφοριών ή τραπεζικών υποκαταστημάτων, αλλά και αποχώρηση από τα μπλόκα το αργότερο έως την ερχόμενη Δευτέρα προσανατολίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες μετά τις συναντήσεις που είχαν με τον Πρωθυπουργό και ενόψει της νέας καλλιεργητικής περιόδου που ξεκινά από το Μάρτιο. Όπως όλα δείχνουν κρίσιμη για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων θα είναι η αυριανή ημέρα, καθώς τόσο το μπλόκο της Νίκαιας όσο και εκείνο των Τεμπών, με γενικές συνελεύσεις των μελών τους, θα αποφασίσουν σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.
Οι εκπρόσωποι των δύο μπλόκων θα συνεκτιμήσουν τα αποτελέσματα του μέχρι σήμερα αγώνα τους, αλλά και των δύο συναντήσεων που είχαν εκπρόσωποί τους με τον πρωθυπουργό, προκειμένου να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα.
Η γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου της Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί στις 5 μ.μ. και του μπλόκου των Τεμπών στις 7 μ.μ..
Σε ό,τι αφορά στα Τέμπη, από την πλευρά των αγροτών παραμένουν ανοιχτά, κυρίως λόγω και της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τους πρόσφυγες στην Κοιλάδα.