Μια ακόμη όμορφη και εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε, αυτή τη φορά, το απόγευμα της Παρασκευής 19-01-2024 στο καφέ του Μουσείου Τσιτσάνη, ανάμεσα στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, της ομάδας δράσης ″Σχέσεις σχολείου-οικογένειας″ και της Διευθύντριας του σχολείου Κας Αμαλίας Ηλιάδη.

Με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, γονείς και εκπαιδευτικοί αντάλλαξαν ευχές, συζήτησαν απόψεις, εκφράσανε προβληματισμούς, ανάγκες και επιθυμίες, ενώ ,παράλληλα, σχεδιάστηκαν από κοινού στοχευμένες επιμορφωτικές δράσεις για τους γονείς - κηδεμόνες του σχολείου μας.

Η Διευθύντρια Ηλιάδη Αμαλία, η συντονίστρια της ομάδας δράσης Ντάνα Ειρήνη, τα μέλη της ομάδας δράσης Αναγνωστοπούλου Αθανασία, Μπουλογεώργος Στέφανος, Τσιουμπέκου Σοφία και όλος ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας ευχαριστεί το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολικού Έτους 2023-2024 (Πρόεδρος: Γιαννουλά-Γαλάνη Θεοδώρα, Αντιπρόεδρος: Λυπίτκα-Μαργαρίτη Γεωργία, Γραμματέας: Βασιλειάδη-Κώτη Βάια, Ταμίας: Μιχαηλίδου-Φούντα Αναστασία, Μέλη: Μπίχτας Αντώνιος, Μπαρμπαρούση-Μπράτσου Ευαγγελία, Τεταγιώτη-Μπακλαβά Σοφία) και όλους τους γονείς - κηδεμόνες για την γόνιμη συνεργασία και εύχονται υγεία και πρόοδο τη νέα χρονιά!