Ανοιχτό Χαριστικό Παζάρι ρούχων διοργανώνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Περιφερειακός Τρικάλων - Ιωαννίνων και Τέρμα Μυροφύλλου) με στόχο να ανακουφίσει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Από το παζάρι θα μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν ρούχα οι άποροι πολίτες (ανεξάρτητα από το αν είναι γραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο). 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσέλθουν από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου ως και την Τρίτη 7 Ιουλίου, στο γραφείο για να πάρουν αριθμό προτεραιότητας. Επισημαίνεται ότι χωρίς αριθμό προτεραιότητας δεν πρόκειται να χορηγηθούν ρούχα.
 
Ο Δήμος ίδρυσε το Απρίλιο του 2012 το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν λόγω της οικονομικής κρίσης, έκτακτες και άμεσες ανάγκες επιβίωσης. Το Παντοπωλείο, όπως αναφέρεται, στηρίζει τη λειτουργία του σε εθελοντικές προσφορές που πραγματοποιούνται από μη κυβερνητικές οργανώσεις, τοπικές βιομηχανίες, επιχειρήσεις και καταστήματα, από φιλανθρωπικά σωματεία και φορείς του Δήμου, από απλούς αλλά ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, με κοινό στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Οι προσφορές περιλαμβάνουν: τρόφιμα, υποδήματα, ρούχα και παιδικά παιχνίδια. Τα είδη ρουχισμού, υποδήματα και παιχνίδια είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα, σε πολύ καλή κατάσταση.