Το μόνο για το οποίο δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Μιχάλη Ταμήλο είναι η έλλειψη εργατικότητας. Ο Μαϊκλ, μετά την απώλεια της βουλευτικής έδρας, επέστρεψε ήδη στο τεχνικό του γραφείο, στην οδό Ασκληπιού, και ως εργολάβος μηχανικός ετοιμάζεται για νέες επαγγελματικές περιπέτειες.

Οι πληροφορίες του trikalaenimerosi.gr τον θέλουν να σχεδιάζει να μεταβεί τον επόμενο μήνα στην Ζάμπια, στα βάθη της Αφρικής, σε ένα αναγνωριστικό επαγγελματικό ταξίδι.

Η σχέση του Μιχάλη Ταμήλου με την μακρινή αυτή χώρα προέρχεται από τις επαφές που διατηρεί με φίλο του επιχειρηματία, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται εκεί πολλά χρόνια.

Ο εν λόγω Έλληνας αναλαμβάνει κατασκευαστικά και άλλα έργα και χρειάζεται συνεργασίες με Ελληνικές εταιρείες για την υλοποίησή τους. Ο Μάικλ ανέλαβε να βρει τους επαγγελματίες που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στις συγκεκριμένες ανάγκες, και στις αρχές Μαρτίου θα πάνε όλοι μαζί στην Ζάμπια για να δουν τα πράγματα από κοντά και να διερευνήσουν αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για δουλειές.

Η Ζάμπια είναι μια πάμφτωχη χώρα, με 13 εκ. κατοίκους και μόλις 8,5 εκ. δολάρια ΑΕΠ. Για να φτάσει κανείς σε αυτή πρέπει να ταξιδέψει με ενδιάμεσο σταθμό το Ντουμπάϊ και να συνεχίσει από εκεί με μία ακόμα επτάωρη πτήση…

Κ.Τ.