Τα αποτελέσματα προαγωγής και απόλυσης των μαθητών - μαθητριών του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων εκδόθηκαν και ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τα ονόματα των μαθητών που δεν προήχθησαν ή δεν απολύθηκαν. Όπως αναφέρεται από τη διευθύντρια του σχολείου κ. Μ. Αποστόλου «για τα γραπτά δοκίμια των εξετάσεων Μαΐου - Ιουνίου υπάρχει δυνατότητα αναβαθμολόγησης. Γι' αυτό απαιτείται υποβολή αίτησης στο Σχολείο και παράβολο τριών (3) ευρώ από Δημόσιο Ταμείο εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την έκδοση των αποτελεσμάτων. Παρακαλούνται όσοι τυχόν ενδιαφέρονται να καταθέσουν τη σχετική αίτηση μέχρι την Πέμπτη 25 Ιουνίου, έως τις 11.00. Στο παράβολο δεν πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο τού μαθητή.

Η επίδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών όλων των τάξεων (Α΄, Β΄, Γ΄) και οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο Σχολείο μας από 22 έως και 29 Ιουνίου 2015, από 9.00 έως 13.00.  Τα απολυτήρια των μαθητών τής Γ΄ τάξης θα σταλούν υπηρεσιακά στα  Λύκεια υποδοχής των μαθητών /τριών μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών μας για το πνεύμα καλής συνεργασίας και εμπιστοσύνης κατά το τρέχον σχολικό έτος, το οποίο συνέβαλε στην προσπάθειά μας να ολοκληρώσουμε το έργο μας.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε Δευτέρα, για τους θερινούς μήνες (6 Ιουλίου 2015 έως και την 31 Αυγούστου 2015), το σχολείο θα παραμένει ανοικτό από 8:30 έως 12:45.  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων εύχονται σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες ένα χαρούμενο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι».