Δωρεάν παιχνίδια προσφέρει ο «Μύλος των Ξωτικών» μετά την τελετή λήξης με την προϋπόθεση προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου. Όπως επισημαίνεται από την Οργανωτική Επιτορπή «οι άγιες μέρες τελειώνουν. Όλοι μας δώσαμε, από το υστέρημά μας οι περισσότεροι, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-trikala Α.Ε. και η οικογένεια Mura που διαχειρίζονται το fun park στον Μύλο των ξωτικών, σας προσκαλούν, μετά την τελετή λήξης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 06/01/2016 στις 18:00, να διασκεδάσετε ΔΩΡΕΑΝ και όσες φορές επιθυμείτε στα παιχνίδια του fun park. Με την προϋπόθεση ότι θα προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα (συσκευασμένα), στους ειδικούς κάδους έξω από κάθε παιχνίδι. Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν μέσα από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων.
Ελάτε όλοι να νοιώσετε το υπέροχο συναίσθημα της κοινωνικής προσφοράς. Ένα εισιτήριο αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας. Σας περιμένουμε στα παιχνίδια του fun park του Μύλου μετά την τελετή λήξης στις 18:00.»