Από την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, οι θεατρόφιλοι της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εξωφρενική κωμωδία «Χριστουγεννιάτικη Παρωδία» που παρουσιάζει το Μεταθέατρο-Κέντρο Τέχνης.
Η «Χριστουγεννιάτικη Παρωδία»είναι μια σύνθεση δυο εορταστικών κωμωδιών με ανατρεπτικό χιούμορ που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην Ελληνική γλώσσα.
«Το δείπνο για έναν » γραμμένο από τον Lauri Wylie και «Οι νέοι επισκέπτες του Σκρουτζ»  γραμμένο από τον John Dylan McNeill, μεταφράστηκαν και διασκευάστηκαν από το σκηνοθέτη του Μεταθεάτρου Πάνο Νακόπουλο και θα παρουσιάζονται στο μικρό χώρο του Κέντρου Τέχνης υποσχόμενα πολύ γέλιο και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!
Στην παράσταση παίζουν ο Χρήστος Χαλβαντζάρας, γνωστός από τις πολύχρονες εμφανίσεις του στο Θεσσαλικό Θέατρο, η Ιωάννα Βράκα, ο μικρός James Κίμωνας Νακόπουλος και ο ίδιος ο σκηνοθέτης.
Γρήγοροι ρυθμοί, «θέατρο εν θεάτρω», ανατρεπτικοί αυτοσχεδιασμοί από πλευράς των ηθοποιών κι ένα βαθύ μήνυμα ανθρωπιάς μέσα από εξωφρενικά και ασταμάτητα γέλια είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά της παράστασης.
Η είσοδος είναι 7.50 ευρώ και εισιτήρια μπορείτε να προμηθεύστε καθημερινά από το Μεταθέατρο Κέντρο Τέχνης (Κεντρική Πλατεία-Πάνω από το Mikel Café-Ά΄όροφος).
Τηλέφωνο επικοινωνίας 698 37 96 504