Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Κοζάνη η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων με τη συμμετοχή και του AΠΣ Τρίκαλα με τον αθλητή Ηλία Σακοράφα στα 66 κιλά. Έπειτα από καλή εμφάνιση ο Ηρακλής κατετάγη στην 4η θέση και αφού για μια λεπτομέρεια έχασε το ασημένιο μετάλλιο.

Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου προστίθενται για φέτος ακόμη μια καλή θέση σε πανελλήνιους αγώνες. 

Ο σύλλογός στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος. Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον αθλητής για τη συμμετοχή και την προσπάθειά του.