Σε προπονητική ημερίδα πάλης συμμετείχαν την Κυριακή 21 Ιουνίου, 28 μικροί αθλητές του συλλόγου μας, ηλικίας 7- 9 ετών. Η ημερίδα διοργανώθηκε στην Καρδίτσα, από τον τοπικό σύλλογο Πλαστήρα Καρδίτσας. Στην ημερίδα συμμετείχαν ο ΑΠΣ Τρίκαλα. ο Πλαστήρας Καρδίτσας και ο Όγχηστος Λάρισας.

Η παρουσία των μικρών παλαιστών ήταν απόλυτα ικανοποιητική και η χαρά της συμμετοχής τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πάλεψαν, συναντήθηκαν ξανά με άλλους συναθλητές, γνωρίστηκαν με νέους, διασκέδασαν   και απόλαυσαν τη συμμετοχή τους.

Όλοι οι αθλητές κατέκτησαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα. Η προπονητική ημερίδα εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό του συλλόγου μας, ο οποίος προέκυψε από τον προβληματισμό των υπευθύνων, που έχουν σαν στόχο το παιδί και την εκπαίδευσή του μέσα από αθλητικές και πολιτισμικές- κοινωνικές δραστηριότητες.

Ο ΑΠΣ Τρίκαλα έλαβε μέρος με τους παρακάτω αθλητές:   Δημόπουλος Ιωάννης,  Λιούλιου Μαριλένα, Τρέλλης Πέτρος, Μακρής Απόστολος, Ζηντζόβας Θωμάς, Ντόντος Σωτήριος, Ζηκύρης Κων/νος, Κωτούλας Ευάγγελος, Καρανάσιος Σωτήριος, Bezverini Εντυ, Τρέλλης Θωμάς, Βαλκανιώτης Νικόλαος, Δελιτζής Αναστάσιος, Λώλης Στέφανος, Καλόγηρος Απόστολος, Καφρίτσας Αλέξανδρος, Γάκης Στέλιος, Παπαδόπουλος Κων/νος, Ζησόπουλος Δημήτριος, Μάνθος Άλκης, Τσιακάρας Βασίλειος, Δαλανίκας Βασίλειος, Ζηντζόβας Λάμπρος, Μπαρλαφέστα Χριστίνα, Λώλης Σωτήριος, Τσακμάκης Αθανάσιος, Τσιγάρας Βασίλειος και Δαλανίκας Απόστολος.

Το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους μικρούς αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.