Τα  δημοτικά σχολεία των Τρικάλων 26o και 33o  επισκέφτηκαν σήμερα αντιπροσωπείες των Τρικάλων BC Aries εν’ όψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Αρκαδικό στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων.
Στο 26o δημοτικό σχολείο βρέθηκαν ο Τζιν Τιγκ και ο Γιάννης Καραθανάσης συνοδευόμενοι από τον assistant team manager Παναγιώτη Μπραχάλα και τον Έφορο Απόστολο Μπραχάλα, ενώ στο 33o δημοτικό σχολείο βρέθηκαν ο Γιώργος Τσιάρας και ο Ρέτζερ Ντάουελ συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΚΑΕ Γιώργο Παπαγεωργόπουλο.
Και στα δύο σχολεία οι παίκτες των Τρικάλων έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους μικρούς μαθητές, μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά τα οποία και κάλεσαν στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αρκαδικό.


Τα εισιτήρια με Αρκαδικό
Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό με μία μοναδική προσφορά. Όσοι φίλαθλοι των Τρικάλων BC Aries αγοράσουν εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό (Σάββατο 19/12)  στην Θύρα 7 αξίας 10 ευρώ θα δουν δωρεάν το παιχνίδι με το Λαύριο (02/01) από την ίδια θέση είτε προσκομίζοντας στα γραφεία της ΚΑΕ το εισιτήριο είτε λαμβάνοντας ηλεκτρονικά με mail τον κωδικό της έκπτωσης για τα print at home εισιτήρια μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της viva.
Με τον τρόπο αυτό οι Τρικαλινοί φίλαθλοι που θα επιλέξουν την προσφορά, στην τιμή του ενός θα δουν τα δύο ίσως πιο καθοριστικά παιχνίδια του Α’ γύρου.
Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αρκαδικό είναι ήδη στην διάθεση των φιλάθλων και μπορούν να τα προμηθεύονται οι φίλαθλοι  εκτός από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6) και ηλεκτρονικά από το www.viva.gr. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ (μαθητικά, φοιτητικά, ανέργων, στραιωτικά), 10 ευρώ (Θύρες 3,5,7), 15 ευρώ (Θύρες 2,4,8) και 20 ευρώ (VIP).