Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την συνεργασία της με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων «ARENA»  που θα είναι Επίσημος Προμηθευτής της για την σεζόν 2015-16.
Οι παίκτες των Τρικάλων BC Aries παρέλαβαν πριν λίγες μέρες τα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα της εταιρείας τα οποία και θα χρησιμοποιούν για τις καθημερινές μετακινήσεις τους.
Η εταιρεία «ARENA» δραστηριοποιείται 30 χρόνια στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και είναι μέλος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκίνητων (ΣΤΕΕΑ).
Διαθέτει  την πιο πλούσια συλλογή αυτοκινήτων, με την οποία έχεi τη δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών.
 Nέα μοντέλα, diesel με χαμηλούς ρύπους και κατανάλωση, πολυτελή αυτοκίνητα ή ειδικού τύπου όπως Smart, Mini Cooper, και πολύ μεγάλη γκάμα σε αυτόματα αυτοκίνητα, από τις μεγαλύτερες και πιο αναπτυγμένες αυτοκινητοβιομηχανίες.  Αυτοκίνητα, τα οποία ανανεώνονται τακτικά και σε συνδυασμό με το λεπτομερή έλεγχο, αλλά και τη συνεχή συντήρηση, προσφέρουν αξιοπιστία και σιγουριά.
Η πολυετής πείρα στον χώρο, οι παρεχόμενες ευέλικτες υπηρεσίες, η συνέπεια και η άριστη ποιότητα, παράλληλα με την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, τις λογικές τιμές και το έμπειρο προσωπικό, εγγυώνται άψογη εξυπηρέτηση για μια ευχάριστη και ξένοιαστη οδήγηση.
Επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της  «ARENA» www.arenagr.com   για on-line κρατήσεις και άλλες πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση σας ή καλέστε το 2108980333.