Η αγωνιστική σαιζόν 2015 για την ποδηλασία δρόμου έχει φτάσει στο τέλος της, και οι αθλητές σε όλη την Ελλάδα δίνουν τις τελευταίες μάχες τους στους αγώνες, περιμένοντας με υπομονή τον Νοέμβρη που θα τους επιτρέψει να ξεκουραστούν και να ξεκινήσουν σε χαλαρούς ρυθμούς την νέα προετοιμασία τους για το 2016.
Την Κυριακή 25/10/2015 η ποδηλατική ακαδημία του Κρόνου συμμετείχε σε έναν από τους τελευταίους αγώνες της σαιζόν για την ποδηλασία δρόμου, που διοργανώθηκε στην Λάρισα από τον ΠΓΣ Λάρισας. Ο αγώνας ήταν διπλός και οι νεαροί αθλητές αγωνίστηκαν στην ατομική χρονομέτρηση και στο 4cross, αγώνισμα που λάμβαναν μέρος όσοι κατάφερναν να προκριθούν με βάση τον χρόνο που έκαναν στην ατομική χρονομέτρηση.
Η ακαδημία ποδηλασίας συμμετείχε με 6 μικρούς. Στην ατομική χρονομέτρηση οι ποδηλάτες του Κρόνου έλαβαν τις παρακάτω θέσεις: Παμπαίδων, Δούγγαρης Λευτέρης 12ος . Μίνι Μεγάλα, Στουκογεώργος Αριστείδης 5ος 04’:57’’ . Μίνι μικρά, Ντάκος Αποστόλης 6ος 04’:09’’ - Καρατζούνης Νίκος 8ος 04’:37΄΄– Ζιντζόβας Ντίνος 9ος 05’:04’’. Μίνι κορίτσια, Ντάκου Εύα 5η 04’:22’’.
Στο αγώνισμα 4Χ (four cross) που διεξάχθηκε μόνο για τις κατηγορίες Μίνι, αποτελέσματα: Μίνι μεγάλα, Στουκογεώργος Αριστείδης 5ος . Μίνι μικρά, Ντάκος Αποστόλης 2ος (αργυρό μετάλλιο) – Ζιντζόβας Ντίνος 8ος. Μίνι κορίτσια, Ντάκου Εύα 5η.
Ο Κρόνος Τρικάλων  Cycling Club θα συνεχίσει τις δραστηριότητες του, αναπτύσσοντας με γοργούς ρυθμούς την ποδηλατική του ακαδημία, εκπαιδεύοντας τους μικρούς ποδηλάτες του στην οδηγική συμπεριφορά σε συνδυασμό με την άθληση. Οι προπονήσεις ξεκινάνε από την κεντρική πλατεία στις 15:30’ (Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή) και στις 12 το μεσημέρι κάθε Κυριακή. Από τις αρχές του Νοέμβρη που τελειώνει και η αγωνιστική περίοδος η ποδηλατική ακαδημία θα ξεκινήσει την χειμερινή της προετοιμασία δίνοντας περισσότερο βάρος στην σωματική ενδυνάμωση και στην βελτίωση της οδηγικής ικανότητας ώστε οι μικροί αθλητές να είναι έτοιμοι για μεγαλύτερες ποδηλατικές πορείες αλλά και ποδηλατικούς αγώνες.
Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:
Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού Κρόνος Τρικάλων Cycling Club.
Facebook: Kronos Trikalon Cycling Club www.facebook.com/Kronos.Trikalon.cycling.club
Email: kronostrikalonpodilasia@yahoo.gr