Το ΔΣ της ΟΑΣΤ «Η Άνοιξη» χαιρετίζει τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους που συμμετείχαν στο αγροτικό συλλαλητήριο της περασμένης Δευτέρας 23 Νοέμβρη με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ
Την Πέμπτη 26 Νοέμβρη η Ομοσπονδία συμμετείχε στην πανθεσσαλική σύσκεψη στον Παλαμά Καρδίτσας , αποτιμώντας και κλείνοντας τον πρώτο κύκλο των αγροτικών κινητοποιήσεων, που ήταν μόνο η αρχή. Στην Πανθεσσαλική σύσκεψη του  Παλαμά αποφασίστηκε κλιμάκωση και συντονισμός του αγώνα σε πανελλαδικό επίπεδο.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου "με νέα ορμή βγαίνουμε και πάλι στο δρόμο
•  Την Τετάρτη 2 Δεκέμβρη , στις 12 το μεσημέρι , συγκεντρωνόμαστε στη θέση «Παράγκα» στους Ταξιάρχες με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα.
• Την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη συμμετέχουμε μαζικά και μαχητικά στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία μαζί με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, στις 10 πμ στην Κεντρική Πλατεία Τρικάλων όπου θα πραγματοποιηθεί η απεργιακή συγκέντρωση.

• Οργανώνουμε , τις επόμενες μέρες, κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ, στις τράπεζες, στην Εφορία , δίνοντας αγωνιστική απάντηση στους εκβιασμούς και τις απειλές που εκτοξεύονται για κόψιμο ρεύματος , πλειστηριασμούς και κατασχέσεις σπιτιών και χωραφιών. Δίνουμε οργανωμένη απάντηση στη φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης.
• Την Κυριακή 6 Δεκέμβρη , στις 12 το μεσημέρι, συμμετέχουμε μαζικά στην Πανελλαδική Σύσκεψη των Μπλόκων , που θα γίνει στον Παλαμά Καρδίτσας, για Πανελλαδικό συντονισμό και κλιμάκωση της δράσης μας .
•Επιδιώκουμε συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης όπου θα τεθούν τα προβλήματα και το πλαίσιο των διεκδικήσεών μας.
Όλοι στον Αγώνα!!"