Για μια ακόμα φορά ο Χορευτικός Ομιλος Τρικάλων εντυπωσίασε στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών που πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο νησί της Σκιάθου από τις 4-6/9/2015.

Η χορευτική ομάδα του Χ.Ο.Τ. που συμμετείχε αφού προετοιμάστηκε κατάλληλα από τους χοροδιδασκάλους του κκ. Μάνο Παναγιώτη και Μάνου Κάτια-Νανά, αναχώρησε νωρίς το πρωί για την Σκιάθο όπου πράγματι κατά τις 10 πμ βρισκόταν στο νησί όπου και τακτοποιήθηκε στο ξενοδοχείο. Η αποστολή για τη συνέχεια απόλαυσε τη θάλασσα μέχρι αργά το απόγευμα. Κατόπιν ο Χ.Ο.Τ. ετοιμάστηκε για την βραδινή του παρουσίαση στην πρώτη ημέρα του φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διοργάνωσαν ο σύλλογος γυναικών Σκιάθου σε συνεργασία με τον δήμο της Σκιάθου στο ανοιχτό θέατρο ''Μπούρτζι'' της Σκιάθου. Αφού παρουσιάστηκαν αξιόλογες χορευτικές ομάδες ήρθε η σειρά του Χ.Ο.Τ. Ο οποίος παρουσίασε χορούς της Δυτικής Θράκης .Το πρόγραμμα  παρουσίασε η Ραφαέλλα Μάνου η οποία ήταν και η αρχηγός της αποστολής. Η χορευτική ομάδα του Χ.Ο.Τ. πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση υποχρεώνοντας τους θεατές να τον αποθεώσουν τόσο για την άρτια εμφάνιση των χορών όσο και για τη σκηνική του παρουσία. Δεν είναι υπερβολή αν λέγαμε ότι ο Χ.Ο.Τ. ήταν το κορυφαίο χορευτικό συγκρότημα στο φεστιβάλ και όλοι  μιλούσαν για αυτόν ενώ τον συνόδεψαν κορυφαίοι μουσικοί όπως ο Μούτσελος Νίκος στο κλαρίνο-Γκάϊντα, Σαρακατσιάνος Μάριος στο τραγούδι-Λαούτο, Γεωργίου Στέφανος στο βιολί και Γεωργίου Κώστας στα κρουστά. Στη συνέχεια ο Χ.Ο.Τ. δεν είχε άλλες  χορευτικές υποχρεώσεις για το Σαββατοκύριακο οπότε οι χορευτές του απόλαυσαν τις παραλίες, τη θάλασσα, και τα πλούσια γεύματα που τους  προσέφεραν οι διοργανωτές στήνοντας εκεί γλέντια και περνώντας όμορφα. Η Αποστολή επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Ήταν ένα πολύ όμορφο και απολαυστικό 3ήμερο ταξίδι στη Σκιάθο στο νησί του Παπαδιαμάντη στο οποίο η χορευτική ομάδα του Χορευτικό Ομίλου Τρικάλων πρόβαλε τα Τρίκαλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο  Χορευτικός Ομιλος Τρικάλων του οποίου η φήμη έχει εξαπλωθεί σ’ όλη την Ελλάδα,  προσκλήθηκε στην Κέρκυρα από 7 – 11 Οκτωβρίου σε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που θα πραγματοποιηθεί στο νησί.