Συνάντηση με την Πρόεδρο και υψηλόβαθμα στελέχη του ΕΟΤ πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Τρικάλων αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Σωτήρη Φαμίση και τον Ταμεία Σωτήρη Αλεξίου και συνοδευόμενο από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη. Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου «στόχος της συνάντησης ήταν ο συντονισμός δράσεων για την ισχυροποίηση της τουριστικής δυναμικής του νομού Τρικάλων.

Στην ιδιαίτερη ατζέντα της συζήτησης τέθηκε το ζήτημα της ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα Μετέωρα, καθώς τα θέματα επικοινωνιακής προβολής των τουριστικών ιδιαιτεροτήτων της περιοχής στο εξωτερικό.
Στρατηγική στόχευση της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων αποτελεί η αύξηση της τουριστικής ύλης και η ανάδειξη του μοναδικού φυσικού και πολιτιστικού πλούτου του Νομού. Σε αυτή την λογική συζητήθηκαν μια σειρά από προωθητικές δράσεις, στις οποίες θα μπορούσε να συνδράμει ο ΕΟΤ καθώς και πρωτοποριακές ιδέες για την ισχυροποίηση της τουριστικής οικονομίας της περιοχής».