Ακόμη μία προσφορά επιχειρηματία της πόλης μας, έγινε προς όφελος μαθητών που έχουν ανάγκη σχολικά είδη. Η προσπάθεια του Δήμου Τρικκαίων για ενίσχυση του Καλαθιού Σχολικού Εξοπλισμού, αγκαλιάζεται από ιδιώτες και επιχειρηματίες. Αυτή τη φορά, ο  κ. Βασίλης Μπαμπανάρας, από το κατάστημα Junior Toys, προσέφερε ικανό αριθμό σχολικών ειδών πάσης φύσης, στον Δήμο Τρικκαίων. Τα παρέλαβε ο προϊστάμενος του τμήματος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Νίκος Μπατατέγας, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του Δήμου. Κυρίως, όμως, εξέφρασε τις ευχαριστίες των μαθητών, στους οποίους θα επιδοθούν τα συγκεντρωθέντα σχολικά είδη, που αποσκοπούν στην κάλυψη κενών και αναγκών που έχουν μαθητές του Δήμου μας.
Επίσης, πολλοί συμπολίτες έχουν συνεισφέρει στο αρμόδιο τμήμα  του Δήμου (τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού επί της οδού  Γαριβάλδη 8 (Πνευματικό Κέντρο), στον 1ο όροφο και ώρες 8:00-14:00, καθημερινώς).
Η όλη προσπάθεια του Δήμου Τρικκαίων αποτελεί εφαλτήριο για την ενίσχυση της δράσης κοινωνικής αλληλεγγύης από την πλευρά των συμπολιτών.