Με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, συναντήθηκαν ο πρόεδρος κ. Καραγκούνης και τα μέλη του Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευών Νομού Τρικάλων, παρουσία και του Διευθυντή Ανάπτυξης της Π.Ε. Τρικάλων κ. Αθανασίου.

Τα μέλη του Σωματείου ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο και τους επαγγελματίες, με κύρια θέματα την σύσταση επιτροπής για αδειοδότηση ηλεκτροσυγκολλητή και οξυγονοκολλητή, αλλά και την αντίδραση του Σωματείου για την απόφαση που υπάρχει να αλλάξει η φορά των πινακίδων των επιχειρήσεών τους, προκειμένου να μην γίνονται αιτίες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Για τα παραπάνω θέματα το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευών θα αποστείλει και υπόμνημα προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Περιφερειάρχη για το θέμα της αδειοδότησης, για το οποίο ο κ. Αγοραστός τόνισε ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με νόμιμες διαδικασίες θα «βγει» η προκήρυξη ώστε οι επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου να περάσουν από εξετάσεις και να πάρουν τις άδειες του ηλεκτροσυγκολλητή και του  οξυγονοκολλητή.