Στο μετεκλογικό ευχαριστήριο μήνυμά του ο Παναγιώτης Πιλάταος, υποψήφιος βουλευτής Ν. Τρικάλων με Το Ποτάμι αναφέρει τα εξής: «Σε αυτή την γρήγορη εκλογική αναμέτρηση τη δεύτερη μέσα σε 11 μήνες που δημιουργήσαμε Το Ποτάμι μας καταφέραμε και βγήκαμε αλώβητοι από τη πόλωση.. και τα διλήμματα που προτάχθηκαν…κοιτάμε στα ίσια το παράλογο και το βίαιο.
Το Ποτάμι είναι η Τρίτη Δημοκρατική Δύναμη της Χώρας, η δύναμη όπου τα λογικά θα τα επικροτούμε και θα τα στηρίζουμε, όμως με τα λάθη και το άδικο θα συγκρουόμαστε.
Καταφέραμε να περάσουμε τα σύνορα των "προγνωστικών" τους, τώρα πια δεν υπάρχουν όρια, αποκτήσαμε φωνή και θα μάθουν να ακούνε το λόγο του αυτονόητου της πραγματικής κοινωνίας.

Τα πιο μεγάλα μπράβο αξίζουν στους ανθρώπους που δεν φάνηκαν αλλά ήταν εκεί που έπρεπε και μετέφεραν το μήνυμα του Ποταμιού σε κάθε Πολίτη της χώρας.
Προσωπικά για τη Πόλη μου Τα Τρίκαλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε η ευθύνη είναι μεγάλη μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω, σας υπόσχομαι ότι δεν θα διαψεύσω ούτε έναν σας, δεν θα κάνω βήμα πίσω στις αρχές, τις αξίες και το ήθος που προάγει Το Ποτάμι, συνεχίζω να προχωρώ γιατί τώρα είναι η στιγμή μας να αποδείξουμε ότι έχουμε το Θάρρος και μπορούμε να τα Αλλάξουμε Όλα Χωρίς Να Γκρεμίσουμε τη Χώρα.
Σας Ευχαριστώ από Ψυχής».