Η αγάπη για το ποδήλατο και η ανάγκη, να μάθουν όλοι από μικρή ηλικία, τους κανόνες με τους οποίους η οδήγηση ποδηλάτου μπορεί να είναι ακίνδυνη, οδήγησαν το πρωί της Κυριακής στην «Ποδηλατική Δεξιοτεχνία». Μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων με το ΚΡΟΝΟΣ Cycling Club των Τρικάλων, παρουσία δεκάδων μικρών φίλων του ποδηλάτου.
Η αντιδήμαρχος Νεολαίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Βασιλένα Μητσιάδη στον χαιρετισμό της, τη χαρακτήρισε ως γιορτή και όντως, ήταν: οι μικροί ποδηλάτες από το πρωί δήλωναν συμμετοχή και με τους κανόνες ασφαλείας ακολουθούσαν διαδρομή που είχε χαραχθεί. Στόχος, η δεξιοτεχνική οδήγηση να μάθει στα παιδιά την ασφαλή οδήγηση και τρόπους αποφυγής τυχόν εμποδίων που ξαφνικά εμφανίζονται στον δρόμο.
Η όμορφη εκδήλωση δεν είχε νικητές, αφού στόχος ήταν η εκμάθηση και η εκπαίδευση των μαθητών των δημοτικών σχολείων. Μάλιστα, όπως σχολίαζε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, επέδειξαν αξιοσημείωτη δεξιοτεχνία και εξοικείωση με το ποδήλατο.