Προχθές το βράδυ  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων)η παράσταση του Θεάτρου Σκιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων, με τον υπεύθυνο και εμψυχωτή του Θεάτρου κ. Νίκο Τζίκα.

Την παράσταση που οργανώθηκε για την ψυχαγωγία των περιθαλπομένων του Θεραπευτηρίου και οι οποίοι συμμετείχαν με διαδραστικό τρόπο σε αυτή,  παρακολούθησαν πολλοί εργαζόμενοι του Ιδρύματος  και πολίτες της τοπικής κοινωνίας με τις οικογένειές τους. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ των άλλων, ο Βουλευτής Τρικάλων και γνωστός γιατρός κ. Σάκης Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος του «Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας» κ. Δήμητρα Ριζούλη, ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας  του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου κ. Κωνσταντίνος Τσίνας, το αν. μέλος της Διοίκησης Ε. Κολώνας και πολλοί ακόμη φίλοι του Θεραπευτηρίου.

Ο Αντιπρόεδρος του «Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας» και υπεύθυνος της Διοίκησης του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Τρικάλων κ. Παν. Ραχιώτης, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε πριν από την παράσταση του Θεάτρου Σκιών, αφού ευχαρίστησε  τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου για την οργάνωσή της, αναφέρθηκε στην ανάγκη που έχουν οι περιθαλπόμενοι να συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η κοινωνικοποίησή τους, η επαφή με την κοινότητα και η ψυχική τους ευαρέστηση. Υποσχέθηκε δε, ότι το ΔΣ θα συνεχίσει την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων για την ψυχαγωγία των φιλοξενουμένων στο Θεραπευτήριο.