Ήταν να το δούμε και αυτό. Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΣΕΔΚΑ) με έγγραφο που απέστειλε στον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ) ζητάει την τιμωρία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη προτείνοντας την απαγόρευση εισόδου του στους αγώνες της Basket League! Μάλιστα δεν διστάζει να τον χαρακτηρίσει «…καθ΄έξιν υποκινητή εκτρόπων και παράδειγμα προς αποφυγήν, που λόγω της θεσμικής του ιδιότητας αποκτά πολλαπλασιαστικό χαρακτήρα βλάπτοντας το άθλημα… »!

Οι διαιτητές της Αθήνας επικαλούνται μαρτυρίες μελών του συνδέσμου τους οι οποίοι διεύθυναν αγώνες του Aries Trίkala B.C. στην πόλη των Τρικάλων, αντιμετωπίζοντας, όπως ισχυρίζονται, την κατ΄επανανάληψη επιθετική συμπεριφορά του Τρικαλινού αξιωματούχου. Είναι χαρακτηριστικό ότι διαιτητής περιγράφει τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων (στον αγώνα με τον Πανιώνιο) «…να έχει κατέλθει από την εξέδρα των επισήμων και να λακτίζει διαφημιστικές πινακίδες στα όρια του αγωνιστικού χώρου…»!

Ο ΣΕΔΚΑ επικαλείται επίσης μαρτυρία άλλου διαιτητή μέλους του, ο οποίος, σύμφωνα με όσα ο ίδιος ισχυρίζεται, «…υπέστη τον λεκτικό προπηλακισμό του κ. Μιχαλάκη ο οποίος ωρυόμενος, με κατακόκκινο πρόσωπο, τον απείλησε να τον πνίξει σαν κουνέλι…»!

Ο κ. Μιχαλάκης, στον οποίο απευθύνθηκε η «Ε», δήλωσε ότι γνωρίζει την ύπαρξη του εγγράφου του ΣΕΔΚΑ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οφείλεται σε «άλλου είδους σκοπιμότητες», τονίζοντας ότι αν το κρίνει αναγκαίο θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη.

Διευκρίνισε, πάντως, ότι δεν θα λείψει ποτέ από τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, δίνοντας το παρών στο γήπεδο ακόμα και αν χρειαστεί να φορέσει περούκα!...

Κ.Τ.