Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η συλλογή υπογραφών απ’ το Μέτωπο Λαού για να σταματήσει εδώ και τώρα το πείραμα της Δημοτικής Αρχής με το λεωφορείο χωρίς οδηγό, που μας έχει αναστατώσει εδώ και μήνες, επιδεινώνοντας κατακόρυφα το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη των Τρικάλων.

    Ο θυμός, η αγανάκτηση, ακόμη και η οργή των Τρικαλινών για το απαράδεκτο πείραμα που λαμβάνει χώρα μέσα στο κέντρο της πόλης είναι μεγάλη. 

  Γι’ αυτό Τρικαλινοί και Τρικαλινές κάθε ηλικίας και κάθε επαγγέλματος υπογράφουν αθρόα το κείμενο διαμαρτυρίας.

   Το  κείμενο διαμαρτυρίας διακινείται από μέλη και φίλους του Μετώπου Λαού, αλλά όσοι θέλουν να το υπογράψουν μπορούν να έρθουν και να το βρουν και σήμερα το βράδυ ώρα 8.30 μ.μ. στο καφέ «ΛΗΘΑΙΟ» (πρώην ΚΤΕΛ) στη καθιερωμένη κάθε Πέμπτη συγκέντρωση του  Μετώπου Λαού.

   Απ’ ό,τι φαίνεται το κίνημα κατά του λεωφορείου χωρίς οδηγό δυναμώνει μέρα με τη μέρα, για να μην πούμε ότι αποκτά μια δυναμική που μας εξέπληξε όλους.

      Η  Δημοτική Αρχή Παπαστεργίου αντιμέτωπη πια μ’ όλο τον κόσμο, οφείλει να δει την πραγματικότητα κατάματα, ν’ αναγνωρίσει το λάθος της και να διακόψει αμέσως το απαράδεκτο πρόγραμμα.

   Τα Τρίκαλα και οι 70.000 κάτοικοί τους δεν προσφέρονται να γίνουν θυσία και, χωρίς καν να ερωτηθούν, να μετατραπούν σε χώρο υπαίθριου πειραματικού εργαστηρίου λόγω επιπολαιότητας της Δημοτικής Αρχής ή για άλλους λόγους που μόνο αυτή γνωρίζει.