Η εκλογική συνεργασία ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- Ε.Ε.Κ. κι ανένταχτων αριστερών αγωνιστών/στριων, πραγματοποίησε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον», προεκλογική συγκέντρωση- εκδήλωση με ομιλητές τη Θένια Ασλανίδου από το Σ.Ε.Κ., τον Αντώνη Δραγανίγο, μέλος της Κ.Σ.Ε. της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και τον Σάββα Μιχαήλ, γ.γ. του Ε.Ε.Κ.
Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε δελτίο Τύπου «εργαζόμενε, άνεργε, αγρότη, συνταξιούχε, νέε και νέα, αποδοκίμασε τους εκφραστές των μνημονίων ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ- Ποτάμι- ΠΑΣΟΚ- ΑΝ.ΕΛ., μαύρισε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Ο Λαφαζάνης έχει τις ίδιες αδιέξοδες αυταπάτες με τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ, το Κ.Κ.Ε. δεν θέλει ρήξη και πραγματική ανατροπή. Στείλε μήνυμα ανυπακοής και αντίστασης για την επόμενη μέρα που έρχεται. Μέρα που θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν τα ακόμη χειρότερα μέτρα που φέρνει το Τρίτο Μνημόνιο!

Η προσωπική απογοήτευση και η συλλογική κατάθλιψη, η αποχή και ο καναπές δεν είναι η λύση!

Η ακύρωση στα σχέδια των κυβερνήσεων που μαγειρεύονται στο παρασκήνιο, περνά μόνο μέσα από την πιο μαζική καταδίκη τους, μέσα από την ενίσχυση της πιο μαχητικής, ανατρεπτικής, ανιδιοτελούς, εργατικής, ταξικής αντιπολίτευσης! Παντού! Και στους δρόμους και στις κάλπες!

Μέσα από την εκλογική ενίσχυση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ, με μια δυνατή ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. μέσα και έξω από τη βουλή, στέλνουμε το πιο ηχηρό μήνυμα εναντίωσης στην κοινωνική βαρβαρότητα που μας ετοιμάζουν!»