Στη μείωση της τιμής του φρέσκου γάλακτος κατά 20% και της φέτας που διαμορφώνεται στα 6,5 ευρώ το κιλό προχωρά η διοίκηση της Συνεταιριστικής Γαλακτοβιομηχανίας Τρικάλων «Τρίκκη». Όπως τόνισε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αχιλλέας Λιούτας «οι γενναίες μειώσεις ξεκινούν από τα δύο πιο δημοφιλή προϊόντα, το γάλα και τη φέτα και θα συνεχίσουν σύντομα και σε άλλους κωδικούς».

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο ενημερωτικό σημείωμα της «Τρίκκης» «η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα μας δεν άρχισε…χθες. Οικοδομήθηκε δια μέσω των δεκαετιών και γιγαντώθηκε μαζί με την αδιαμφισβήτητη υψηλή ποιότητα που παρείχε και παρέχει το Εργοστάσιο γάλακτος. Σήμερα, που οι συνθήκες της Εθνικής μας οικονομίας αποθαρρύνουν την αναπτυξιακή προοπτική, τολμούμε και επενδύουμε σε νέες αγορές. Αιμοδοτούμε αποφασιστικά  τη Θεσσαλική κτηνοτροφία επιμένοντας στις μεγαλύτερες των τιμών αγοράς, της πρώτης ύλης γιατί πιστεύαμε και εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως, Ζωή χωρίς κτηνοτροφία δεν μπορεί να υπάρξει. Σε αυτήν την πολιτισμική διαπίστωση κινείται και η σημερινή πρωτοβουλία της ΤΡΙΚΚΗ να προχωρήσει σε γενναίες μειώσεις τιμών στα δυο δημοφιλέστερα προϊόντα της: Το φρέσκο Γάλα και η Φέτα».

Επισημάνθηκε επίσης η κερδοφορία της τελευταίας περιόδου που επιστρέφεται σε αυτούς που τη δημιούργησαν.

Τέλος να σημειωθεί ότι η μείωση τιμών γίνεται μόνο προς τα παντοπωλεία, mini market, ζαχαροπλαστεία κλπ και όχι προς τα μεγάλα super market και γι' αυτό κάλεσε τους ίδιους τους καταναλωτές να ελέγχουν εάν η μείωση της τιμής φτάνει τελικά σε αυτούς.