Καφέ εδώ, Καφέ εκεί, Καφέ και παραπέρα. Σε κάθε καλή γωνιά της πόλης η …ανάπτυξη σηματοδοτείται, ως επί το πλείστον, από καταστήματα Καφέ, φούρνους και σουβλατζίδικα.

Τα νέα έχουν ως εξής:

Στην οδό Γαριβάλδη, δίπλα από τις κρέπες, δημιουργείται ένα ακόμα ΜΙΚΕL και μάλιστα από τους ίδιους ιδιοκτήτες που έφτιαξαν και λειτουργούν το πρώτο στην κεντρική πλατεία. Μικρό ως μαγαζί αλλά υπάρχει και το πακέτο.

Καφέ, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaenimerosi.gr, θα γίνει ακόμα και το ακίνητο που στέγασε για δεκαετίες το «Φώτο Μάνθος», στην οδό Βύρωνος, σχεδόν απέναντι από τον «Μπαντέκα».

Λίγο παρακάτω, στην γωνία του «Αχίλλειον», ετοιμάζεται ένα από τα πιο ακριβά μαγαζιά της πόλης-τουλάχιστον όσον αφορά το ενοίκιο. Στο χώρο που κάποτε στέγαζε το ομώνυμο θρυλικό ρεστοράν, θα στεγαστεί ένα σύγχρονο Καφεστιατόριο. Η πρωτοβουλία ανήκει στα παιδιά που έχουν το Frame στην Ασκληπιού.

Μέσα σε όλα αυτά αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και ένας φούρνος «Βενέτη». Δεν μάθαμε που ακριβώς, αλλά σίγουρα δεν θα δυσκολευτεί να βρει ελεύθερο ακίνητο…

Κ.Τ.