“Χορεύοντας με τις αντιθέσεις” “Αντιστεκόμαστε στο σχολικό εκφοβισμό”    ο τίτλος της Μεγάλης Καλοκαιρινής Εκδήλωσης, που διοργανώνει η ΤΕΡΨΙΣ, την Κυριακή 14 Ιουνίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση στην πόλη των Τρικάλων στο κομμάτι του χορού, όπου θα συμμετέχουν πάνω από 300 άτομα όλων των ηλικιών (τμήματα προσχολικά, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, ενήλικες, καθηγητές, αγωνιστικές ομάδες…).

Η προετοιμασία όλων των χορευτών είναι εντατική και οι πρόβες συνεχείς, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να ανταποκριθούμε σε ένα φαντασμαγορικό show υψηλών απαιτήσεων. 

 Το “Show me the stars” φέτος είναι αφιερωμένο στις Αντιθέσεις.  Η εκδήλωση όμως, στο σύνολό της, θα είναι αφιερωμένη στον Σχολικό Εκφοβισμό (Bullying).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ένα μονόλογο που θα αναφέρεται στο Σχολικό Εκφοβισμό και θα αφηγηθεί  η Μάρα Χατζηπαρασίδου, μαθήτρια του Δημοτικού Θεατρικού Εργαστηρίου . Συντονίστρια και υπεύθυνη αυτού του απασπάσματος είναι η κ.Αντονέλλα Χήρα.

Ψυχολόγος του Oργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα μιλήσει για τον σχολικό εκφοβισμό και στο χώρο  θα υπάρχει κουμπαράς του Οργανισμού για την ενίσχυση του έργου του.

Στη συνέχεια, το κοινό θα παρακολουθήσει χορογραφίες σε ρυθμούς latin, hiphop, breakdance, oriental, zumba, σύγχρονο αλλά και δημιουργικό χορό με θέμα τις Αντιθέσεις. Το χορευτικό κομμάτι θα είναι χωρισμένο σε ενότητες που θα περιλαμβάνουν Αντιθέσεις σε Τραγούδια, Εποχές, Χρώματα κ.α. Η έναρξη θα γίνει από τους λιλιπούτειους μαθητές μας όπου θα συμμετέχουν και οι μικροί χορευτές από τον παιδικό σταθμό “Τα ζουζούνια”.

Η αυλαία της εκδήλωσης θα κλείσει με την  Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων του τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων  με επικεφαλής την κ. Μαίρη Μητσοπούλου  ,την χορωδία του Ωδείου Κολόβα  με επικεφαλής την κ. Κωνσταντία Λάσκου που θα συνοδεύσουν τους μαθητές και καθηγητές της Ακαδημίας χορού Τέρψις  δημιουργώντας ένα εκπληκτικό  φινάλε γεμάτο μελωδίες τραγούδι και φυσικά χορό. 

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Κατερίνα Γερονικολού (Κλεμμένα Όνειρα) και ο Μίνως Θεοχάρης (Κάτω Παρτάλι).

Οι Καθηγητές της Ακαδημίας Χορού Τέρψις που έχουν αναλάβει όλες τις χορογραφίες της βραδιάς είναι με αλφαβητική σειρά:

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ (Υπεύθυνη Salsa), ΓΚΟΥΜΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ (Υπεύθυνη Latin), ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ (Υπεύθυνη Oriental), ΚΑΛΥΒΑ ΜΑΡΙΑ (Υπεύθυνη Δημιουργικού Χορού), ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (Υπεύθυνη Oriental), ΜΠΕΤΤΑ ΜΑΓΔΑ (Υπεύθυνη Hip Hop), ΜΠΟΥΡΓΑΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (Υπεύθυνος Zumba), ΠΗΛΙΓΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Υπεύθυνη Latin&Σύγχρονου), TAFA DORJAN (Υπεύθυνος Break Dance), ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (Υπεύθυνη Zumba & Zumba Kids), ΤΣΟΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                     (Υπεύθυνος Zumba), ΤΣΟΧΕΛΙ ΙΩΣΗΦ (Υπεύθυνος Hip Hop)

Σύντομα θα ανακοινωθεί και μια ακόμα μεγάλη έκπληξη καθώς και οι χορηγοί που στηρίζουν καθοριστικά την  φετινή προσπάθεια.  

Γενική είσοδος : 5 ευρώ

Προπώληση : 3 ευρώ στα γραφεία της ακαδημίας Κολοκοτρώνη 19 

Δευτέρα- Παρασκευή 17.00 - 21.00 και Σάββατο 12.00  - 18.00 

Τηλ. 2431074622

Εν συντομία, στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μία πολιτιστική εκδήλωση που θα έχει ως κεντρικό άξονα τις Αντιθέσεις αλλά ταυτόχρονα θα τονίζει τις κοινωνικές προεκτάσεις του θέματος.

Ευχαριστούμε  θερμά τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την προβολή της εκδήλωσης .