Νέος παίχτης έκανε την εμφάνισή του στο Θεσσαλικό τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα εξαγοράζοντας την πλειοψηφία των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού TRT που είναι ο πρώτος που εξέπεμψε σήμα στην Θεσσαλική επικράτεια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kosmoslarissa.gr ο βασικός μέτοχος και εκ των ιδρυτών του καναλιού, Βολιώτης στην καταγωγή, Άγγελος Αντωνίου, μεταβίβασε το σύνολο των μετοχών που κατείχε (ποσοστό 84%) σε άγνωστους, προς το παρόν, αγοραστές καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εξωχώρια εταιρεία.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, πίσω από τη νέα εταιρεία βρίσκεται έλληνας εφοπλιστής ο οποίος, κατά την τελευταία διετία, επιδίδεται σε εξαγορές επαρχιακών καναλιών τα οποία θα συντονίζονται και θα εκπέμπουν, ως ένα ποσοστό, κοινό πρόγραμμα. Επικεφαλής του πρότζεκτ εμφανίζεται ο παλιός διευθυντής της ΕΡΤ, γνωστός δημοσιογράφος, Γιάννης Παπουτσάνης.

Στο μετοχολόγιο του TRT παραμένουν ακόμη ο Λαρισαίος επιχειρηματίας Στέργιος Τσαγκούλης (Intercomm) με ποσοστό 13%, καθώς και δύο ακόμα μικρομέτοχοι που κατέχουν το υπόλοιπο 3%.

Το τίμημα της εξαγοράς δεν έγινε γνωστό…

Κ.Τ.