Την Κυριακή 26 Απριλίου (19:15), στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων ο ΑΠΣ Τρίκαλα: Ελληνορωμαϊκή πάλη, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεων που απαρτίζουν το πρόγραμμα καλών πρακτικών «Παλεύουμε για τα παιδιά μας»,συνδιοργανώνειμε το σύλλογο Γονέων του17ου Δ.Σ. Τρικάλων, το Κέντρο Πρόληψης Ν. Τρικάλων (ΟΚΑΝΑ),το Εργαστήριο Οργάνωσης - Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής, της ΣΕΦΑΑ του Π.Θ. και το Ινστιτούτο Έρευνας Παλαίστρα, ημερίδα με θέμα: « Bullying: Επιθετικότητα και βία. Η κατάσταση σήμερα. Πρόληψη και Αντιμετώπιση των φαινομένων Σχολικού Εκφοβισμού»

Ο σύλλογός στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Προσκαλούνται, όσοι συμπολίτες ενδιαφέρονται για το θέμα της ημερίδας, εκπαιδευτικοί, οι μαθητές- αθλητές, οι γονείς, αλλά και οι φίλοι του συλλόγου, να παρακολουθήσουν στην ημερίδα.
Η είσοδος είναι δωρεάν.