Άλλους τρεις βαθμούς πρόσθεσαν τα Τρίκαλα στο ενεργητικό τους κερδίζοντας σήμερα στο Μαρτίνο την τοπική ομάδα με 2-1 παραμένοντας πάντα στο «κυνήγι» του Καραϊσκάκη.

Οι «κυανέρυθροι» βρέθηκαν αρχικά πίσω στο σκορ από το 9’ με γκολ του Νικολόπουλου για τους γηπεδούχους στη συνέχεια όμως ισοφάρισαν στο 22’ με τον Κέρι. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (φωτογραφία από goaltrikala.gr)  σημείωσαν το νικητήριο γκολ με τον Βαγγελή στο 52’.

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 83’ όταν και αποβλήθηκε ο Καντού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οπούντιος Μαρτίνου: Τσίμας, Κουτσούμπας, Στυλιανός (76΄, Σπυριδάκης, Τέλλος, Βέλλιος, Νικολόπουλος, Γκριτζάπης (56΄Βλάχος), Καπός, Καντού, Πέππας (46΄Μιμιγιάννης).

Α.Ο.Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Γιώτας (71΄λ.τρ. Παπαευθυμίου Παν.), Τέλλος, Βαγγελή, Μοσχάκης, Μηνάς (75΄Ζυγκερίδης), Σαχινίδης, Κέρι, Κουτσόπουλος, Σπάσιτς (80΄ Πέντσας).
Στους άλλους αγώνες τόσο η ΑΕ Καραϊσκάκης όσο και ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας προχώρησαν με νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-0) εκτός έδρας από του Βατανιακού και της Αναγέννησης Αρτας, αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Οπούντιος Μαρτίνου-Τρίκαλα 1-2

Αναγέννηση Άρτας-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-3

Πύρασος-Ρήγας Φεραίος 0-0
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Κοζάνη 3-0

Βατανιακός-ΑΕ Καραϊσκάκης 0-3
Θεσπρωτός-Μακροχώρι 1-0

Πυρσός Γρεβενών-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-3 α.α.
Δωτιέας Αγιάς-Λευκάδια 3-0 α.α.
(*) Προηγείται η ΑΕ Καραϊσκάκης με 57 βαθμούς και ακολουθούν ο ΑΟΤ με 55, η Νεοκαισάρεια με 53, το Μαρτίνο με 45, ο Ρήγας Φεραίος με 44 και ο Θεσπρωτός με 43 βαθμούς.